dysfunksjonell.no
23Dec/190

23. adjektiv: “Vondt”

Noen ganger svikter intelligensen, og i dag var en slik dag. Jeg var nemlig nødt til å dra på en kjapp shoppingtur - på lille julaften - fordi jeg ikke hadde fått somla meg til å handle det jeg trengte før jul, og selv om jeg egentlig ikke driver med disse julegavene og sånt tull, så måtte jeg ha et par småting. Og mat.

Det gjorde direkte vondt i sjela, for ikke bare tok det en halv evighet å kjøre i ti minutter, men det var jo ikke bare jeg som hadde somla. Egentlig burde jeg ikke klage. Jeg tror bare jeg er allergisk mot folk. Jeg fikk meg en tur til Gulskogen, for første gang siden jeg var 12 år eller noe, og det var egentlig overraskende få gale mennesker ute. Dessuten fikk jeg meg en chai latte fra Espresso House, selv om jeg selvfølgelig brant meg og fikk skikkelig vondt i leppa, men det var den verdt. Etter Tim Horton's er det helt klart Espresso House som har den beste.

Jeg husket selvfølgelig på å sette på TV-en når det var tid for Grevinnen og Hovmesteren, og selv om den ikke gav meg noe mer julestemning i år enn i fjor, ble den straks litt bedre med litt whisky i glasset.

Fikk jeg gjort det jeg skulle? Ja. Vondt i sjela? Mest vondt i visakortet.

Posted by Shamini on December 23, 2019 – 11:20 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.