dysfunksjonell.no
22Dec/190

22. adjektiv: “Slem”

Jeg er litt usikker på hva André mener jeg har gjort nå, sånn med tanke på dagens adjektiv, men det kan vel hende han hadde gårdagens eskapader i tankene. Jeg kom meg nemlig endelig ut igjen, sminket meg opp litt ordentlig og drakk whisky fra vinglass hele kvelden.

Innimellom blir jeg litt slem når jeg drikker. Ikke direkte slem da, men kanskje litt feisty. Jeg svarer på tiltale. Uansett, hadde gleden av å endelig møte en kompis jeg kun har snakket med på nett og hadde kjempekoselig selskap av ham utover kvelden. Han var med på å støtte spleisen jeg hadde ute for Irlandstur for et par år siden, har en felles kamerat, og siden har vi hatt kontakt. Han spanderte til og med Guinness på meg!... selv om jeg følte meg utrolig utakknemlig og slem som drakk så lite av den, men etter tre whisky hadde jeg liksom fått nok. Håper virkelig det blir flere øl på oss, og gjerne med litt lavere promille som utgangspunkt

Ellers fikk jeg nesten pustevansker da Herman Tømmeraas kom inn på utestedet, og klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg fangirla eller ble starstruck, men han er seriøst minst like kjekk i virkeligheten som på TV. Enda godt jeg ikke var klar over at han og Snøløs angivelig ikke er sammen lenger, ellers hadde helt sikkert Charlie albuet seg frem i folkemengden med sjarmen på overdrive. Hun lå likevel ikke på latsida, og utover kvelden ble det muligens noe klinings. Ikke med Herman da. Ønsketenking. Med en staut Drammenser. Flott kveld, absolutt en av de bedre hittil, god avslutning på 2019.

Nå er det på tide å grave frem arbeidsmoralen. #herskaldumotstandfinne

Posted by Shamini on December 22, 2019 – 11:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.