dysfunksjonell.no
20Dec/190

20. adjektiv: “Irsk”

Jeg tror kanskje André føler lengselen min etter Irland helt til Narvik, for dagens adjektiv var da mistenkelig passende. Senest i går tenkte jeg atter en gang tanken om at jeg er nødt til å finne meg en irsk mann, slik at jeg kan leve lykkelig alle mine dager. Savnet etter Dublin og alle de flotte irske folka jeg har blitt kjent med der, blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går. Det begynner vel å bli på tide å planlegge ny tur snart, føles som en evighet siden august allerede. Guinnessen er ikke like god, den irske Beef & Guinness-gryta smaker mye bedre enn min, og ikke engang whiskeyen er like god som når den nytes på Dingle Whiskey Bar.

Men tilbake til idéen om denne irske mannen. Kan noen gi meg noen tips om hvordan jeg skal gå frem for å sjarmere en ire i senk? Kanskje først og fremst hvor jeg skal finne ham? Jeg skjønner jo at det er mengder av irske menn i Dublin, men de kjekke jeg kjenner er dessverre opptatt, og jeg føler vel ikke at i underkant av tre uker er tid nok til at sjarmen får full effekt. Helt ærlig kjenner jeg at jeg begynner å bli litt ferdig med å være singel, og det ble jo ikke noe av dette besøket jeg ventet på, så da får jeg vel bare dagdrømme videre på denne irske drømmen min...

I tillegg har jeg bestilt noe som ankom Oslo med DHL den 17. Jeg fikk ikke varsel, per SMS, før den 19. med beskjed om at den har vært forsøkt levert, men at sjåføren ikke kunne ringe fordi avsender ikke hadde oppgitt mitt telefonnummer. De hadde ikke nummeret mitt, men jeg fikk da vitterlig SMS. Så jeg ringte dem i går, gav dem nummeret mitt og fikk beskjed om at denne skulle leveres i dag... for så å få vite nå at, nei, denne blir nok trolig levert på mandag for kundebehandler oppdaterte denne for seint til å laste den på bil i dag. Express meg i ræva!

Posted by Shamini on December 20, 2019 – 5:13 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.