dysfunksjonell.no
18Dec/190

18. adjektiv: “Treg”

Nå begynner André å bli frekk, noe som er helt tydelig på dagens adjektiv. Treg, du liksom. At han ikke har kommet med et eneste adjektiv hittil før jeg har bedt om det sier han ingenting om, men det er greit. Jeg kan ta en for laget, treg eller ikke.

I går glemte jeg egentlig å skrive om en hendelse som hadde passet perfekt til gårdagens adjektiv, men jeg var i kontakt med Get for noen uker siden i forbindelse med at jeg ikke kunne starte programmer forfra, til tross for at jeg har samme utstyr og abonnement som jeg hadde i Trondheim. Jeg kontaktet Get for å høre om de hadde en forklaring, og fikk beskjed om at jeg måtte ha ny fjernkontroll for å få denne funksjonen. Nå er jeg ikke heeelt ukyndig når det kommer til elektronikk og kunne ikke skjønne hvorfor en ny fjernkontroll skulle løse problemet, men kundebehandler påstod hardnakket at jeg måtte ha ny fjernkontroll og skulle sende meg denne kostnadsfritt. Vel, forsendelsen av fjernkontrollen gikk tregt som fy, den kom nemlig aldri, og i går tok jeg en ny prat med Get om problemstilligen. Jeg ble satt over til teknisk, som oppdaterte dekoderen min og vips... nå kan jeg starte alle programmer forfra. Tre måneder tok det. Og enda er det jeg som blir kalt treg. Jeg ba dem beholde fjernkontrollen, jeg.

Siden jeg nå også kan ta opp programmer igjen håper jeg av hele mitt hjerte at NRK sender Ma-ma i år, sånn at jeg kan se den akkurat når jeg vil (hvis ikke kan jeg alltids se den på NRK Nett-TV). Da blir det sannsynligvis jul i heimen i år også.

Jeg er inne i en litt kjip periode for tiden. All opplæringen tar på og gir meg relativt store smerter i nakke og kropp, og gjør at hodet fungerer særdeles tregt. Det passer i grunn dårlig med at jeg har jobb å gjøre for det føles som om at jeg går i en konstant tåke. Nesten litt som da jeg gikk på Atarax. Kan ikke si jeg savner det spesielt mye. I tillegg blir jeg sliten og grinete av å gjenta ting hele tiden (ganger antall assistenter), og av at ting går så mye tregere i opplæringsperioden enn det trenger å gjøre. Døgnet mitt er kort nok som det er, og jeg orker ikke planlegge enda mer av hverdagen min enn jeg allerede gjør.

Posted by Shamini on December 18, 2019 – 11:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.