dysfunksjonell.no
17Dec/190

17. adjektiv: “Firkantet”

Jeg er så ubeskrivelig lei av firkantede folk og systemer, som for eksempel Posten, PostNord og NAV. I dag fikk jeg en SMS, og en e-post, med beskjed om at det hadde kommet en pakke til Bunnpris Vikåsen som jo er milevis fra Drammen. Jeg ringte butikken og spurte om han kunne fortelle meg hvem avsender var, og om han kunne endre adresse og videresende den til Drammen? Det kunne han ikke, da måtte den returneres til avsender - eller så måtte jeg ringe PostNord og be dem fikse det. Det hadde jo vært for enkelt å bare skrive ny adresse på denne hvite konvolutten, ikke sant? Så jævlig firkanta, selv om det ikke var hans feil. Uansett, PostNord fiksa og bare fem minutter senere var det ny adresse på sporingen. Det må være første gang jeg har noe positivt å si om PostNord.

Posted by Shamini on December 17, 2019 – 5:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.