dysfunksjonell.no
15Dec/190

15. adjektiv: “Håpefull”

Dagen i dag er et perfekt eksempel på at man aldri bør slutte å være nettopp håpefull, for i dag gjorde jeg et aldri så lite whiskykupp! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke bruke mer penger på whisky i år, men så fikk jeg kloa i en Glenfiddich Snow Phoenix! En Snow Phoenix! Jeg har forsøkt å få tak i både helflaske og sample i lang, lang tid, men siden det er en stund siden den ble lansert trodde jeg at det toget hadde kjørt. Det gjorde iallfall dagen min fullstendig fullkommen.

Om ikke mange timer er det mandag, en av de kjipeste dagene i uka (uten at jeg kan begrunne hvorfor), men jeg har en løs plan om å dra til Oslo en liten tur. Blir vel kanskje siste turen innom en eller to av whiskybarene før jul? Det er jo selvfølgelig lov å være håpefull, kanskje det blir en tur i romjula også. Det er alltid fint å se whiskyfolka igjen, og jeg trenger en liten dose energipåfyll for å komme meg igjennom alt som kreves av meg for øyeblikket. Kan jo hende det blir en liten whisky i tillegg? #håpefull

Det kan hende jeg får besøk i morgen. Kan hende, fordi jeg har egentlig ikke hørt om det blir noe av eller ikke. Jeg er håpefull da, selv om jeg er noe ambivalent til hele greia. Ikke til besøket, men til tidspunktet fordi jeg er midt i assistent-opplærings-blikjentmed-kaos og det spiser energien min som drops. Det positive er jo at jeg er langt mer håpefull til at situasjonen min kanskje skal bedre seg nå, og det gir meg en slags indre ro jeg ikke har kjent på lenge. Og besøk er jo koselig!

Posted by Shamini on December 15, 2019 – 11:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.