dysfunksjonell.no
14Dec/190

14. adjektiv: “Ryddig”

I dag skal jeg skryte litt av meg selv. Jeg har nemlig tatt nakketak på meg selv og ryddet litt i økonomien min. Oppgjøret for leiligheten i Trondheim har kommet (og står fremdeles urørt på konto), og jeg fikk en pen sum i lønn etter hard jobbing i oktober som jeg kunne bruke på å rydde i regninger. Det burde vært gjort for en stund siden, men jeg har ikke hatt muligheten før, og nå føles det ganske fint. Noen kilo mindre på skuldrene mine.

Når jula er over og 2020 er her, ser jeg for meg at jeg må rydde litt i leiligheten også. Jeg har jo bodd her i 3,5 måned allerede, og kan vel ikke si at jeg er sånn helt innflytta enda. Jeg har hatt en "leieboer" og har derfor ikke kunnet innrede det ekstra soverommet som skal fungere som assistentrom og et slags hobbyrom enda. Jeg har jo også en mengde uåpnede flytteesker å rydde gjennom, men det skjer når det skjer. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er spesielt god på å holde det ryddig rundt meg, dessverre. Utover det har jeg egentlig ikke de store planene for leiligheten, kanskje henge opp noen bilder og gjøre det litt mer hjemmekoselig?

Adjektivkalenderen er det litt verre å holde ryddig når André glemmer å gi meg adjektiv for dagen, så 12-ern forsvant som dugg for solen. Jeg skylder på André jeg, han er vant til det og liker meg uansett.

Posted by Shamini on December 14, 2019 – 8:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.