dysfunksjonell.no
13Dec/190

13. adjektiv: “Freidig”

Se her ja, nå begynner André å "uppe gamet" litt ved å gi meg ord jeg knapt har brukt muntlig en gang. Om ikke det er freidig, så vet ikke jeg! Dessverre har jeg vært såpass lite ute i det siste at jeg ikke har vært spesielt freidig selv, Charlie har tatt seg en velfortjent pause, og da går ting relativt rolig for seg. Hun er jo tross alt den freidige av oss to. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd om hun hadde fått lov til å ta over tastat...

Herregud, endelig fikk jeg sjansen til å ta over her. Pause, du liksom, jeg er da her, jeg. Charlie, totalt blottet for hemninger og annet fjas S. åpenbart sliter med. Som hun skrev, jeg er den freidige av oss, og jeg teller timer til neste gang vi skal gjøre byen utrygg. Om det blir Drammen eller Oslo vil vise seg, på tide er det uansett. Jeg skjønner ikke hvorfor man alltid skal være så ordentlig? Det er lite som er morsommere enn å ta seg en tur ut blant folk, oppnå en liten promille og være seg selv. Jeg er jo alt det folk flest ser for seg at S. ikke er. Alle tror jo at hun er så ordentlig, spør om du får se fylletattisen hennes? Jeg savner å kline, det er altfor lenge siden sist. Riktignok får jeg fortsatt sommerfugler i magen av å tenke på sist, men det er på tide med noen nye eskapader, kanskje til og med en ONS?

Når adjektivet er freidig kan man vel ikke forvente annet enn at Charlie våkner til liv.

Posted by Shamini on December 13, 2019 – 5:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.