dysfunksjonell.no
11Dec/190

11. adjektiv: “Lønnsom”

Dagens adjektiv var egentlig ganske passende, siden jeg fikk penger inn på konto i dag og... sørget for at det gikk litt penger ut igjen i form av et par øl, og togbilletter til Bergen Whisky & Beer i slutten av januar. Denne alkoholhobbyen er ikke akkurat lønnsom på noe vis, men så utrolig gøy, spennende og lærerikt! Jeg har jo ikke vært i Bergen siden vi flytta i 1980, det blir ekstra morsomt med en liten helgetur om ikke altfor lenge. Gleder meg veldig til å se mange flotte whiskymennesker igjen, og kanskje bli kjent med nye.

I tillegg fikk jeg en e-post fra Haandbryggeriet med en beklagelse for det som skjedde, og invitasjon til ølfestivalen som finner sted første helga i mai. Det satte jeg selvfølgelig stor pris på, så jeg takket ja og ser frem til det. Nå sa jeg ikke fra for å få noe, jeg er bare ikke typen som syns at slik oppførsel skal gå upåaktet hen, men denne gangen ble det jo faktisk "lønnsomt" å si fra. Kudos for å ha tatt tak i det og ryddet opp i saken!

Opplæring av nye assistenter har satt i gang for fullt, og jammen ser ikke det også relativt lønnsomt ut for nå har jeg relativt full turnus ut 2019. Ikke for at jeg ikke kommer til å bekymre meg for at ting kan skje, men i teorien kan jeg nå slippe å bekymre meg mer før 2020. For en uvant og deilig følelse! Det er tungt, og det er slitsomt å skulle slippe folk innpå seg både fysisk og psykisk dag inn og dag ut, uten å egentlig ha tid til å ta en pause innimellom - men når fortjenesten er opplærte, flotte assistenter, så må det nesten bare være sånn i en periode. Hi5 til meg selv.

Posted by Shamini on December 11, 2019 – 3:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.