dysfunksjonell.no
10Dec/190

10. adjektiv: “Lyst”

Som jeg skrev her i går, så er det ikke lenge til sola snur og det blir lysere igjen. Personlig gleder jeg meg mer til det enn til jul, for denne mørketida er så utrolig deprimerende at det er nifst. Jeg kan ikke få sagt det nok mange ganger: jeg hater denne årstida. Jeg har liksom ikke lyst til å legge meg, ikke lyst til å stå opp, ikke lyst til å spise og slett ikke lyst til å finne på noe. Fullstendig tiltaksløs og tom i hodet. Jeg har ikke lyst til å jobbe engang!

Det jeg derimot lenge har hatt lyst til, er å dra på Tons of Rock. Dessverre er det jo ikke bare-bahare å reise land strand rundt for å dra på festivaler når man sitter i rullestol, så jeg har på en måte holdt meg til de tilgjengelige festivalene i Trondheim. Nå som jeg er bosatt i Drammen, så er jo ikke Oslo lange biten unna, og dermed ble Tons of Rock plutselig en mulighet. Jeg ble enda mer gira når jeg så at Paradise Lost skulle spille, og ikke bare det, men de skal spille "Draconian Times" i sin helhet! Det alene var jo grunn til å dra. Innerst inne hadde jeg så lyst til å søke om å få være frivillig, uten at jeg trodde at det ville bære frukter (av erfaring med Pstereo), og i kveld fikk jeg faktisk en e-post om at jeg var godkjent!

Forresten har jeg jo lenge både snakket om og hatt lyst på den perfekte veska, men jeg har jo så mange krav som håndtak, avtagbar skulderreim, ikke for tung, ikke for stiv, og over tid har jeg jo endt opp med å kjøpe mer enn én veske. Jeg har brukt alle, det er ikke det, men jeg blir liksom aldri helt fornøyd med noen av dem. Enten er de for store, for uhåndterlige, eller bare feil. Brått snubla jeg over den søteste lille saken da, en Michael Kors Bedford Legacy, og da var jeg solgt. La oss kalle det en julegave fra meg til... vel, meg? Enda godt det ikke er dyre designervesker jeg har lyst på da.

God jul'a, bebe!

Posted by Shamini on December 10, 2019 – 7:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.