dysfunksjonell.no
9Dec/190

9. adjektiv: “Vanskelig”

Dagens adjektiv beskriver André ganske godt, og i dag forsøkte han seg på å være ekstra vanskelig. Han ville nemlig at jeg skulle bruke "rød, hvit, blå" til dagens innlegg, men da måtte jeg nesten sette ned foten. Ikke fordi det ble for vanskelig, men det er da pokker ikke 17. mai? Dessuten har jeg jo nettopp skrevet om "blå". Du må nok gjøre bedre enn det frem mot jul, André. Helt ærlig tror jeg nok at de positivt ladede ordene er vanskeligere for meg å skrive noe rundt enn de mindre positive, hvor enn sørgelig ikke det er.

Jeg kjenner ærlig talt at jeg har det litt vanskelig for tiden. Jeg har jo på en måte følt det sånn lenge, og det er sikkert års- og mørketiden som spiller inn, men på en eller annen måte føles det verre nå. Fornuften min skriker jo at det bare er tull, jeg har hatt det veldig mye vanskeligere enn jeg har det nå, men følelsene mine løper rundt med armene over hodet i total panikkmodus. Jeg hater å ha det sånn. Føle på ting jeg egentlig ikke vet hva er, det bare slitsomt. Jeg har jo lenge hatt vanskeligheter med å få sove, og det gjør ikke ting spesielt mye bedre. I tillegg går jeg jo og venter på noe som skulle skje i disse dager, som jeg helt ærlig ikke tror kommer til å skje, og det er også litt vanskelig å deale med. Jeg er dårlig på sånt. Jeg hater å vente også.

Den 22. desember snur sola igjen og det er heldigvis ikke lenge til. Da blir det lysere ute igjen, og livet blir straks mindre vanskelig å leve. Jeg ser veldig, veldig frem til min første vår og sommer på østlandet, jeg tror det kommer til å bli helt vidunderlig å kunne reise inn til Oslo for å ta en utepils med venner, eller bare sitte i en park og se på folk. Stabilt vær, ikke minst! På denne tiden av året stopper jo alt opp når det nærmer seg jul, så det er ingen flere whiskeyhappenings i sikte på en stund og jeg savner folka. Enda en ting å vente på.

I morgen skal jeg en kjapp tur innom politikontoret for å fornye passet mitt. Kjekt å ha pass i orden til neste Irlandstur, ellers kan det jo bli særdeles vanskelig å reise noe sted. Kan ikke si at jeg gleder meg voldsomt, jeg burde ha klipt meg for lenge siden, men fikk en idé om å la håret vokse igjen. Tenkte det var på tide med en forandring, men herlighet så vanskelig det er å komme seg gjennom perioden som skogstroll med æra i behold.

Posted by Shamini on December 9, 2019 – 6:14 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.