dysfunksjonell.no
8Dec/190

8. adjektiv: “Glitrende”

"Du grønne, glitrende treee..."

Jula nærmer seg med stormskritt, det er jo bare 15 dager igjen til julaften. Akkurat nå er det noen i blokka som baker til jul etter duften å dømme, og det driver meg smått fra vettet. Selv har jeg ikke engang klart å finne frem den glitrende adventsstjerna fra i fjor, så det er ikke så mye som vitner om at jula er i anmarsj hos meg. I boden står det hele tre flytteesker med deler av plasttreet eksen min og jeg kjøpte til vår siste jul sammen. Jeg har liksom ikke fått meg til å kaste det helt enda, tenkte at det kunne være en mulighet for at jeg ble voksen på et tidspunkt og derfor ville ha et juletre i stua? Det er jo et fint tre? Uansett, det ble ikke i år. Er ikke voksen nok.

På julaften tar jeg de firbeinte under den ene armen, brettspill under den andre... vent, hvor skal jeg ha alkoholen hen da?... og så setter jeg kursen mot søsteren min hvor denne jula skal feires. Forresten, er det noen som har noen gode forslag til spennende juleøl jeg kan teste ut? Ser for meg at det blir en glitrende kveld med mye kos, mange smil og fine minner å gjemme på til en grå regnværsdag.

Apropos glitrende, denne videoen her er helt jævla glitrende. Se den. Del den.

Posted by Shamini on December 8, 2019 – 6:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.