dysfunksjonell.no
6Dec/190

6. adjektiv: “Blå”

André gjør det ikke enkelt for meg i år, og kjenner jeg ham rett syns han det er litt morsomt at jeg sliter. Kan vi si at jeg er ute av trening kanskje? Sånn i anledning gårdagens innlegg og opplevelsene hos nevnte mikrobryggeri her i Drammen, skrev jeg et innlegg på Facebooksiden deres... som etter noen timer plutselig ble slettet. Det er kundeservicen sin det, jeg skal nok bli blå før jeg får en unnskyldning fra det holdet.

Jeg avsluttet forøvrig onsdagskvelden på hyggeligere vis med en aldri så liten detour innom Bragernes Torg - det skulle egentlig bare være en time eller så - og urutinert som jeg er, glemte jeg at det kanskje ikke gikk nattbuss på en helt vanlig onsdag... og måtte gå hjem. Klokka to. I kulda. Burde kanskje ikke klage, det var tross alt ikke blå grader den natta, men friskt likevel.

Ellers skjer det i grunn ikke så veldig mye hos meg for øyeblikket. Litt opplæring, men mest venting på at folk skal bli friske nok til å komme på jobb. I ettermiddag er tanken å ha et aldri så lite familiejuleverksted, kanskje det blir noe julegodteri? Egentlig skulle vi hatt blå næringsmiddelfarge sånn at vi kunne laget blå marsipankuler i anledning dagens adjektiv, men jeg får vel nøye meg med å helle whisky i dem.

Posted by Shamini on December 6, 2019 – 1:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.