dysfunksjonell.no
4Dec/190

4. adjektiv: “Varm”

Det er i grunn ikke mer å si enn at det er alt annet enn varmt i Drammen!

Egentlig føler jeg at dette er noe jeg burde gjort skikkelig research på før jeg valgte å flytte akkurat til Drammen, jeg er jo ikke akkurat kjent for å være det varmeste mennesket i verden, kroppstemperaturmessig. Det gjør jo at det er vanskelig/utfordrende å bevege seg utendørs for tiden, og at jeg derfor stort sett velger å holde meg inne i varmen.

I kveld bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt og valgte å sette kursen mot Haandbyggeriet og Skur 4, som jeg hadde vært i kontakt med på forhånd for å høre om stedet var rullestolvennlig. Jeg er ikke den store ølhunden, men det er jo morsomt å prøve slike lokale ting og de har jo noen spennende stouts under beltet som er verdt å teste ut. La meg bare si at det ble en mindre varm opplevelse. Først og fremst måtte jeg busse til en helt ny side av Drammen, og hoppe av på en holdeplass kalt noe så underlig som Rundtom. For meg føltes det som å stå midt i ingenmannsland selv om jeg selvfølgelig overdriver, men når det er mørkt og ikke spesielt varmt ute... og slett ikke noe Haandbryggeriet eller Skur 4 å se, så begynner man jo å lure. Jeg forsøkte å bruke GPS-en, som insisterte på å sende meg ut i ei grøft, så til slutt bestemte jeg meg for å ringe Skur 4 og be om hjelp til å finne frem. Siden jeg på det tidspunktet var alt annet enn varm og fingrene ikke fungerte optimalt, ba jeg assistenten min om å ringe for meg, noe som ble en mindre hyggelig opplevelse. Først fikk vi beskjed om at dersom vi hadde problemer med å finne frem, så burde vi nok ikke ha drukket så mange øl, for så å bli fortalt at det ikke var komplisert å finne frem - noe det jo var, ellers hadde vi da vitterlig ikke ringt - og deretter "jævla fittetryne" før vedkommende la på. Ikke akkurat det man kan kalle en varm velkomst, selv om Hans som betjente baren gjorde stemningen bedre enn den var da vi endelig fant frem.

Hittil har jeg skrytt både Drammen og Oslo opp i skyene for å være langt varmere, mer inkluderende og hyggeligere enn det Trondheim har vært for meg, men denne opplevelsen var hverken varm eller hyggelig for noen av oss.

Posted by Shamini on December 4, 2019 – 10:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.