dysfunksjonell.no
1Dec/190

1. adjektiv: “Morsom”

André sa ja til å være kalendermakker, og dermed blir det adjektivkalender i år igjen. Så morsomt, i anledning årets første adjektiv. Muligens ikke det morsomste ordet å begynne kalenderen min med, men i år skal jeg jammen fullføre kalenderen med glans. For tenk.

Sånn helt ærlig er det ikke spesielt morsomt å være meg akkurat nå. Tiden har plutselig fått på seg sjumilsstøvler og jula nærmer seg med stormskritt. Alle som kjenner meg vet jo at jeg ikke har jula som favoritthøytid, uten at det ligger noen tåredryppende historie bak, det er bare den tiden på året det er vanskeligst å få assistansen til å funke og den er gjerne også krydret med sykdom. Og så morsomt som jeg hadde det i løpet de tre første månedene av 2019, ønsker jeg all sykdom dit pepperen gror. Jeg har en morsom bukett med assistenter på tur inn, men det å organisere opplæring er pokker meg en heldagsjobb. Jeg drister meg til å sende noen tanker i retning Høyere Makter med et ønske om at dette knippet fungerer og blir værende på ubestemt (lang) tid.

Om skjebnen er på min side, så ser det ut som at desember kommer med... besøk? Vi vet jo alle at jeg er naturlig skeptisk til det meste, at jeg ikke tror på noe som helst før jeg faktisk ser det, men en og annen sommerfugl har meldt sin ankomst til tross for at de burde vært i dvale på denne tiden av året. Jeg hadde en svært lite morsom drøm i dag tidlig, om dette besøket. Jeg drømte at når han endelig kom var klokka var mye mer enn den skulle vært, og at han bare måtte snu. Jeg fikk ikke klem engang. I det han skulle dra så han at en annen kompis holdt meg i hånden, og ble helt knust fordi han trodde at jeg hadde løyet for ham. Våkna med en skikkelig ubehagelig følelse, og det var overhodet ikke morsomt. Det hadde jo selvfølgelig vært ekstra morsomt om jeg hadde vært ferdig med opplæring av iallfall noen assistenter før jeg får besøk, men det tror jeg skal holde hardt.

Vinteren i Drammen har så langt ikke vært spesielt morsom. Jeg har bodd i nærheten av en elv før og visste at det gjør minusgradene ekstra kalde, men det hadde jeg tilsynelatende fortrengt eller glemt. Godt jeg har mange gode whiskyer på hylla, det gjør vinteren mye morsommere og varmere for min del.

I morgen blir det nok litt morsommere å være meg, for da kan det hende at Mr. Postman kommer innom på et etterlengtet besøk. Sannsynligvis må jeg hente pakken selv, noe som på ingen måte er like morsomt som å få pakker på døra, men likevel. Pakke! Pakke! Det kan også hende at Mr. Postman kommer innom med noe annet morsomt på torsdag, men jeg stoler ikke helt på at posten går som den skal mellom Junaiten og Norge på denne tiden av året. Dessuten skal jeg til Oslo igjen i morgen, det har nesten blitt fast praksis på mandager, og det er alltid morsomt for det innebærer whisky med flotte mennesker.

Riktig god 1. desember, og tusen takk, André!

dagens whisky: glenfiddich malt master's edition

Posted by Shamini on December 1, 2019 – 1:04 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.