dysfunksjonell.no
8Jan/170

Strikke votter?

Åtte dager ut i januar allerede, og ikke bare har jeg lagd løksuppe med ca. 97% suksessrate, men jeg er også snart ferdig med vrangborden på min aller første strikkavott. Ikke verst! Jeg så ved en tilfeldighet et par votter som en ihuga Ravneringene-fan hadde designet, og jeg falt fullstendig for dem. I tillegg har jeg lenge hatt lyst på Totoro-votter, og siden jeg ikke vil betale 450,- eller mer for å få noen andre til å strikke dem for meg.. så er det bare en annen løsning; lære å strikke dem selv. Må innrømme at jeg syns hekling er utrolig mye raskere, og mer givende, men vi får se hva som skjer når jeg er ferdig med dette første paret da.

Jeg er fremdeles sjuk, men formen er stigende iallfall. Lurer på hvor lenge dette skal henge i, og ikke minst hvor lenge jeg må holde meg unna folk for å slippe å få årets influensa? Er det ikke det ene, så er det jammen det andre.

Posted by Shamini on January 8, 2017 – 5:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.