dysfunksjonell.no
27Dec/160

2. juledagsfest 2016

♫ now listening to: Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

De siste fire innleggene mine er private (altså ikke synlige for andre enn meg), og sånt blir det jo ikke blogg av dessverre. Jeg sitter her, dagen etter årets 2. juledagsfest, og har egentlig mest lyst til å grine. På bordet ligger et pent sammenbrettet slips, og når jeg tenker på i går må jeg likevel smile. Det ble nok litt for mye alkohol som det som regel blir når jeg blir påspandert fra alle kanter, og jeg skulle vel ønske jeg ikke hadde drukket så mye i år.. men det er for seint å angre på nå.

Uansett, jeg hadde en flott kveld. Det var min aller første 2. juledagsfest i Trondheim, og selv om det var mye folk ute, så var det en sånn go' kveld likevel. Jeg kan ikke forklare det. Joda, det kan jeg, jeg velger bare å la være. Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har vært ute 2. juledag før? Det hjalp jo selvfølgelig at jeg brukte den siste delen av kvelden sammen med en 'certain someone', en 'certain someone' som har mer til felles med en annen 'certain someone' enn man skulle tro var mulig. Typisk det.

«My body is burning, it starts to shout
Desire is coming, it breaks out loud
Lust is in cages till storm breaks loose
Just have to make it with someone I choose»

Posted by Shamini on December 27, 2016 – 8:11 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.