dysfunksjonell.no
21Dec/160

Apple MacBook Pro

MacBook Pro 13"
• 2,0 GHz tokjerners Intel Core i5-prosessor
• 8 GB 1866 MHz minne
• 256 GB PCIe-basert SSD
• Intel Iris Graphics 540

I dag har jeg seriøst fått den beste julegaven på så lenge jeg kan huske, for i dag fikk jeg nemlig en MacBook Pro levert på døra. En MacBook Pro! I fargen «Stellargrå». Den er så fin, og jeg føler meg egentlig mest som Gollum her jeg sitter og stryker kjærlig over den. Du husker kanskje at jeg hadde en MacBook Air 11" en gang for lenge siden? Vel, jeg har savnet en laptop helt siden jeg solgte den (fordi jeg ikke hadde bruk for en laptop), og nå har jeg endelig muligheten til å sitte hvor jeg vil, og gjøre hva jeg vil. Skjermen er så vanvittig krystallklar! Jeg tror jeg er forelsket, sånn helt seriøst. Og batteritiden? Mer enn 10 timer? Herlighet. Jeg elsker den, og tror jeg skal gifte meg med den.

Jeg er ikke helt fortrolig med disse Thunderbolt-portene enda, og er litt usikker på om jeg skal kjøpe USB-overgang. Vet ikke om jeg trenger det, men det kunne kanskje være kjekt med muligheten til å lade og synce telefonen en gang i blant? Vel, det får bli senere siden dingsen koster 600 kroner. Uansett, den beste julegaven. Uten tvil.

Photo(s) © Apple Inc.

Posted by Shamini on December 21, 2016 – 3:04 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Gratulerer!! MacBookene er virkelig gode, selv om jeg var enda mer fornøyd med en jeg hadde før (fra 2009 til 2014, tror jeg.) Kjøpte ny i slutten av 2014 og synes den har hatt mer problemer. Og jeg angrer på at jeg kjøpte den med minst minne (120GB) for den er nesten full… Har det meste på ekstern harddisk men programmer osv. må jeg jo ha på selve Macen. But, anyway, kos deg masse med en fantastisk julegave! Grin

    • Tusen takk, Eirin! Grin Jeg hadde en svart MacBook da jeg begynte å studere i Trondheim, og senere en MacBook Air, men jeg må nok si at denne er min favoritt hittil. Den er så fiiin! Jeg koser meg, nesten glugg ihjel. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.