dysfunksjonell.no
12Dec/160

12. desember: Syk

Selvfølgelig kunne ikke 2016 gi seg uten å være litt jævligere, så her sitter jeg da, syk. Helt ærlig syns jeg vel jeg brukte opp kvoten min for flere år da jeg var skikkelig syk i januar, men tydeligvis er ikke 2016 helt enig i det eller. Jeg ble dårlig på lørdag morgen, hadde vondt i magen og kvalm som fy.. og etter det gikk det i grunn bare nedover. Heldigvis har jeg ikke sett noe til feberen, og jeg har det egentlig ganske bra - selv om det å være syk tar på psyken likevel. Det kjipeste var vel egentlig at jeg gikk glipp av lørdag på byen, og dermed også en avskjedsfest, men jeg tok ikke sjansen på å dra til meg fler basiller og bli sykere.

I morgen er det tirsdag, og jeg skal i møte med kommunen. Jeg liker ikke møter med kommunen. Ikke fordi Trondheim kommune ikke er snille med meg, for det er de i aller høyeste grad, men fordi jeg har så ekstremt dårlig erfaring fra hjemkommunen min. Fint at man skal ha traumer fra stedet man vokste opp, right? Uansett, jeg overlever vel det også. Jeg er i en veldig mye bedre situasjon nå enn jeg var sist jeg var i møte med dem, og håper de ser det samme. Når nyåret kommer er det forhåpentligvis slutt på de største problemene, slik at jeg igjen kan puste litt. Jeg håper iallfall det. Og håpet er lysegrønt, var det ikke sånn det var da?

Posted by Shamini on December 12, 2016 – 3:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.