dysfunksjonell.no
27Nov/160

Evig ukontrollert

Jeg var egentlig usikker på hvorvidt jeg ville vise meg på stamstedet igjen, etter forrige helgs ukontrollerte fyllestrabaser (jeg lar det være med det), men i går presterte jeg å ombestemme meg en knapp time før bussen min gikk.. så det endte med at jeg kasta på meg klær, i meg mat, og på meg sminke. Jeg klarte å glemme lommeboka hjemme på kommoden, og når jeg omsider hadde trosset vær og vind - bokstavelig talt - og kom frem, angret jeg umiddelbart. Det var lite folk, 'feil' musikk, jeg var ikke i humør til å drikke (les: skamfull). Lommeboka fant veien til meg tross alt, og etter en halvtimes overveiing bestemte jeg meg for å bestille en blå en.

En kompis sa en gang for en stund siden, at han beundret jenta jeg var. Den jenta som alltid hadde følelsene utenpå, som forelsket seg i hytt og pine, som var i stand til å føle så mye, så voldsomt. Jeg har alltid tenkt at det var mer en forbannelse enn en velsignelse, å være sånn mener jeg, og i løpet av de siste årene har jeg mistet den delen av meg. Kan hende ristet den av meg. Om jeg skal være helt ærlig har det føltes godt å bli kaldere, mer kynisk, nesten nummen.. helt til nå. Jeg har gjort ting jeg aldri ville gjort tidligere. Jeg har sagt ting jeg aldri ville turt å si tidligere. Jeg er mange, mange erfaringer rikere. En venninne poengterte nylig at det å være nummen ikke bare gjør at en ikke føler de negative tingene, men at man også mister de positive. Det er virkelig helt sant. Det er ingen positiv ting å være nummen, selv om det lar meg gjøre ting jeg egentlig ikke kan, eller vil stå inne for. Jeg lever det livet jeg trodde jeg savnet, det livet jeg trodde jeg ville ha, og det jeg sitter igjen med er følelsen av at essensen av meg mangler.

Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal sette ord på tankene mine, virkelig ikke. Tankene blir til en eneste stor suppe, og ingenting gir mening. Det gir ikke mening i det hele tatt.

Posted by Shamini on November 27, 2016 – 11:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.