dysfunksjonell.no
26Nov/160

Brevvenner? What?

♫ now listening to: Damien Rice - The Blower's Daughter

I går ble billettene til de to konsertene Dream Theater skal spille i Trondheim til neste år lagt ut for salg, og selv om jeg hadde 0 håp om å klare å karre til meg billett hadde jeg satt alarmen på 09:00.. bare for å finne ut at billettluka ikke åpnet før 11:00. Jeg fikk liksom ikke sove mer, og da klokka omsider ble elleve var jeg klar til å ringe billettluka på nytt. Jeg ble stående i kø, og etter noen minutter sa den automatiske svareren at jeg måtte prøve igjen senere. Håpet ble svakere og svakere, men jeg fortsatte til klokka var 11:10, og da fikk jeg omsider snakke med et vaskeekte menneske. Et par minutter senere var jeg den euforiske eier av billetter til den første konserten!

En gang for lenge siden, veldig lenge siden, hadde jeg en brevvenn jeg skrev ofte og mye med. Han var veldig spesiell for meg, nærme meg, og selv om vi mistet kontakten etterhvert, så glemte jeg ham aldri. Jeg har tenkt på ham mange ganger i løpet av disse ..24 årene, og lurt på hvor det ble av ham. Jeg husker spesielt godt at han sendte meg en mixtape, en kassett med favorittene hans, deriblant en sang av Dream Theater. Det å faktisk få tak i billetter til denne konserten fikk tankene mine til å vandre til ham igjen, og med Internett foran meg tenkte jeg at det kanskje ville være mulig å finne ham igjen. Jeg gjorde et kjapt Google-søk på navnet hans, og fant en som bodde der jeg mente å huske at han bodde da vi skrev med hverandre. Jeg sendte en SMS med ett ord, og bare minutter senere hadde jeg fått svar. Tenk det.

Jeg har vel egentlig snakket om det før, hvor rart det er at musikk kan ta en vekk fra virkeligheten og tilbake til spesielle hendelser, eller mennesker som har gjort inntrykk. I dette tilfellet var musikken med på å tenne en gnist i et gammelt, delvis glemt vennskap, og veien mot 2017 ble plutselig lettere å gå. Jeg ser frem til å bli kjent med ham på nytt, og ikke minst til å dra på konserten i februar. Jeg er ganske sikker på at det blir et av høydepunktene med 2017.

Posted by Shamini on November 26, 2016 – 3:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.