dysfunksjonell.no
12Nov/160

HAKUNA MA’VODKA!

Jeg har vel egentlig aldri skjønt meg på dette med at ulik alkohol får en til å oppføre seg forskjellig fra annen alkohol.. vel, helt til jeg begynte å drikke vodka. Gud bedre, vodka får virkelig frem det beste i meg. Eller noe. Det er null problem å drikke vodka, og jeg blir ikke dårlig dagen derpå, men jeg blir fryktelig sosial, frempå og selvsikker. Kanskje det ikke er relatert til vodkaen, men heller den personen jeg har blitt? Jeg tenker vi skylder på vodkaen jeg. Etter i går kveld, uten at jeg skal utdype det noe mer, tror jeg kanskje det er best at jeg slutter å drikke vodka. Sånn på permanent basis.

Hakuna Ma'Vodka

Det er lørdag, og jeg henger med hodet. Ikke fordi formen er dårlig, eller humøret er bånn, men fordi jeg er trøtt og sliten. Duften av Dior Miss Dior Cherie henger igjen i klærne mine, og minner meg om en varm sommerdag i Paris.. Jeg dro ut i går, fordi assistentsituasjonen min løste seg (kanskje det er noe i det at det ordner seg for snille piker) akkurat i det samme som at det hele så ut til å gå til helvete. Jeg kan fremdeles ikke være like sosial som jeg gjerne vil, men noe er mye bedre enn ingenting og jeg er egentlig temmelig sikker på at det kanskje er like greit. Faktisk er fremtidsutsiktene ganske lyse! Uansett om jeg hater å innrømme dette, så er det kanskje noe i det at det går så meget bedre om jeg slutter å koke sammen dommedagsutfall i hodet mitt.

Posted by Shamini on November 12, 2016 – 4:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.