dysfunksjonell.no
31Aug/160

Et smertehelvete!

Herlighet, for noen slitsomme dager jeg har hatt. På mandag var jeg på Moholt for å ha tre intervjuer med potensielle nye assistenter, og dagen begynte helt kurrant. Null stress. Natta før hadde jeg våknet med noen voldsomme magesmerter, og følelsen av å ha feber, men det ble liksom ikke noe mer ut av det og formen var rimelig grei. Så begynte det å murre i hoftene, og selv om jeg tenkte at jeg sikkert burde tatt en smertestillende, gjorde jeg ingenting med det før jeg dro.. og ikke lenge etter hadde jeg helt sinnssyke strålesmerter nedover i beina. I to og et halvt døgn nå - både dag og natt - har jeg hatt smerter fra en annen verden, og lysten til å hive i seg tjue Ibux, sette en pistol til tinningen, bruke brødkniven for å amputere beina, etc. har vært overveldende stor. Jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive smertene engang. Som tannpine? Som å bli stukket i med en glødende gaffel? Som det presset man føler når en kroppsdel er i ferd med å dovne vekk, men ikke har kommet til prikkestadiet enda? Helt jævlig iallfall. Helt jævlig.

Uansett, alle rundt meg er syke i skrivende stund, og jeg blir tvunget til å omgås forkjølelse på alle kanter (noe som skremmer meg voldsomt). Om jeg kommer meg gjennom dette uten å bli syk, skal jeg begynne å titulere meg selv som Super Woman, for det vil være et ørlite mirakel faktisk. Har jeg nevnt at jeg hater denne årstiden? Assistentsituasjonen går fremdeles fremover, og lyset i tunnelen blir stadig sterkere - kanskje det virkelig kommer til å løse seg denne gangen? Det føles helt fantastisk magisk å ha flinke, flotte mennesker i ryggen, som hjelper meg i stedet for å vise meg fingeren og kalle meg 'vanskelig'. Det betyr så uendelig mye!

Hah, ja, og om bare noen timer snur vi kalenderen fra august til september. Hva skjedde? Hvor ble det av 2016? Good riddance, 2017 skal bli det 2016 absolutt ikke ble, og i 2017 skal jeg begynne å leve igjen.

Posted by Shamini on August 31, 2016 – 7:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.