dysfunksjonell.no
25Aug/160

Fremgang

Gårsdagen var temmelig slitsom. Jeg hadde nok en sånn dag, du vet, hvor noe gnager.. men man klarer ikke sette fingeren på hva? Jeg hadde tre tonn med ting å gjøre, men hodet var tomt og nektet å samarbeide med meg. I tillegg var jeg så trøtt av underskudd på søvn, at jeg seriøst holdt på å sovne sittende. Er det ikke tunge, mørke tanker, så er det sannelig noe annet. Jeg trenger tips til nye serier jeg kan se på sånne dager, noen forslag? Har nettopp begynt på «Stranger Things», men jeg er ikke heeelt sikker på om jeg liker den.

Assistansesituasjonen min er i ferd med å endre seg, om ikke annet. La oss forsøke å se det positive der det er mulig. Den er fremdeles ikke på topp, men jeg har møtt og blitt kjent med nye mennesker som har vist seg å være akkurat sånne mennesker jeg ønsker å ha rundt meg. Jeg har vært på kino (og sett «Oppdrag Dory», blant annet), fått sjansen til å dra litt på byen igjen, og jeg har funnet på et par sprell.. Ny favorittdrikke har jeg også fått, nemlig Smirnoff Blueberry Twist med en dæsj Blue Curaçao for fargens skyld, og la meg bare si at den er ekstremt lettdrikkelig. Ekstremt. Jupp. Og det beste med den? Om jeg ikke blander i hytt og gevær, blir jeg ikke dårlig!

Fra søndag til onsdag hadde jeg besøk av min kjære niese og kjæresten hennes, og hadde det superkoselig sammen med dem. Jeg skulle virkelig ønske vi bodde nærmere hverandre, for vi sees altfor sjeldent. Vi tilbrakte tid på Starbucks, fanga Pokemon, vandra gatelangs, spiste på Tacopedia, kjøpte øl på Gulating, hadde spillkveld og lagde pizza. Siden jeg har pakka bort alle brettspilla mine - jeg aner ikke hvordan jeg tenkte at det var et sjakktrekk - stakk vi innom Norli og fant iKnow. Kompliserte regler til å begynne med, men når vi kom inn i det var det faktisk ganske gøy. Ja til flere spillkvelder!

Høsten er like om hjørnet, men kanskje floken begynner å løse seg? Jeg er fremdeles lei meg for at den beste tiden av 2016 er over, og at jeg ikke fikk nyte den sånn som jeg aller helst ville, men jeg har mye å se frem til fremover likevel. Jeg kan ikke si jeg gleder meg til å fortsette med ansettelsesprosessen, den tapper meg for energi og gnist, men om jeg klarer å holde fokus på resultatet.. da kommer det til å gå bra likevel.

Posted by Shamini on August 25, 2016 – 9:52 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.