dysfunksjonell.no
3May/160

Kryptisk, men sjarmerende..

Det foregår egentlig endel spennende ting i livet mitt akkurat nå. Riktignok er ikke alt like spennende, men alt i alt er jeg ganske fornøyd med tingenes tilstand. Jeg skrev opptil fler innlegg om 'a certain someone' som ikke ble postet - ja, du leste riktig - for han dukket jo opp utav intet, og gjorde helgen min en million ganger bedre.. og det sier litt, for jeg hadde en rimelig perfekt helg i utgangspunktet. Jeg vet at jeg sa at jeg ikke skulle skrive mer om ham, men du vet, det går sjeldent som jeg planlegger. Nå er det litt mer enn to uker siden jeg hørte stemmen hans igjen. Sommerfuglene har gått i dvale igjen, pulsen har roet seg betraktelig, og både hjernen og hjertet oppfører seg relativt normalt.

I går hadde jeg et Skype-møte, uten at jeg kan si så mye mer om det egentlig, og om jeg er riktig heldig går jeg en interessant, spennende og muligens svært givende tid i møte. Jeg har faktisk hatt såpass mye å tenke på i det siste at jeg nesten har glemt å være utålmodig i forhold til den 20. juli, og svar på opptak. Det er rart, vet du, for alle som kjenner meg vet at jeg stresser for ingenting. At jeg må ha flere ledd med backupplaner for å kunne puste, og at jeg er en katastrofetenker. Vel, akkurat nå står jeg midt i flere situasjoner som kan løse seg på ulike vis, både positive og ikke fullt så positive, og jeg er helt rolig. Helt rolig! Ikke vet jeg hva som har skjedd, men det er deilig befriende, og for en gangs skyld kan jeg puste. Et eller annet sted på veien hit, til det som er i dag, har jeg visst lært at jeg ikke kan gå på akkord med meg selv - og skjønt at det faktisk er greit å sette meg selv først innimellom.

Derfor venter jeg. Om jeg skal følge magefølelsen, og det har jeg jo lært at jeg skal, så venter jeg på at kortene skal utspille sin rolle og at ting skal falle på plass - uavhengig av om det er i min favør, eller disfavør. Jeg kan ikke påvirke utfallet uansett, ikke denne gangen, men magefølelsen er god. Jeg beklager imidlertid at jeg er kryptisk, men jeg lover å oppdatere etterhvert som bitene faller på plass.. eller sprer seg utover gulvet.

Posted by Shamini on May 3, 2016 – 10:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.