dysfunksjonell.no
14Feb/160

Du fornekter deg ikke?

Jeg skal skrive ferdig sykehusinnlegget mitt, jeg skal det. Jeg blir bare sint når jeg skal gå gjennom alt som skjedde, så jeg tror jeg skal få det litt på avstand først og heller skrive om ting som får meg til å smile. Som for eksempel at jeg tilbrakte ganske mange timer på stamstedet i helga, jeg var dessuten der på mandag - which is a first. Må innrømme at det å dra på byen på en mandag føltes veldig.. feil. Nå skal det jo sies at jeg var der utelukkende på grunn av pianisten, så det blir ingen vane å dra på byen på mandager.

Når jeg skriver om nattelivseskapadene mine skriver jeg vel stort sett utelukkende om drikking, klining og menn (eller kanskje jeg skulle moderere meg til «gutter»), mens det jeg kanskje burde skrevet om er alle disse folka som tror det er greit å klå på meg når de har fått litt for mye drikke innabords. Jeg vet ikke med deg, men jeg har ikke for vane å tafse på fremmede mennesker. Jeg har ikke det. Virkelig ikke. Personlig har jeg problemer med å tafse på mennesker jeg kjenner også, men mindre jeg vet at de syns det er greit. Personlig sfære og sånn. Respekt. Ja, du skjønner tegninga. Vel, og jeg vet det kan være vanskelig å tro på, men det finnes altså folk som slett ikke fornekter seg når de er fulle. Folk kommer bort, ser på meg med øyne fulle av medlidenhet og det som verre er, og begynner å ta på meg. Noen skal holde meg i hånda. Andre nøyer seg med å stryke meg på armen, på kinnet, i håret, eller hvor det ellers er lett å komme til. Før ble jeg kanskje bare litt irritert inni meg, litt sånn «hva faen feiler det folk??», men nå koster det meg mindre enn en kalori å be dem fucke off. Hva er greia egentlig? Du, som gjør dette, som syns det er innafor bare fordi du ikke kan regulere ditt eget alkoholinntak, må veldig gjerne finne noen andre å sikle på kinnet, jeg er virkelig ikke interessert - og kall meg gjerne en «bitter bitch», jeg kunne ikke brydd meg mindre om dine meninger.

Posted by Shamini on February 14, 2016 – 5:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.