dysfunksjonell.no
28Dec/150

Pulesveis på morran..

I dag stod jeg opp med pulesveis på venstre side, og konklusjonen til mine to assistenter var at jeg måtte hatt en heftig våt drøm. Jeg, som kanskje er den som ligger roligst i verden om natta. Jeg kan dog med hånden på hjertet sverge på at jeg ikke aner hva som har foregått, for jeg drømte bare at jeg skulle gifte meg en en kjekkas jeg aldri har sett før. Eller.. det sies jo at man har møtt alle man drømmer om på et eller annet tidspunkt, men jeg kan ikke si at jeg har sett ham før. Uansett, det eskalerte kjempefort, og det ble bare større og større for han var utrolig romantisk og ville at det hele skulle være perfekt. Jeg tror ikke engang han rakk å bli ferdig med disse store gestene sine før jeg ble rykket ut av søvnen!

Alt denne hjernen skal finne på..

Posted by Shamini on December 28, 2015 – 5:17 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.