dysfunksjonell.no
22Dec/150

22. adjektiv: “Pyntet”

La oss se om jeg klarer å fullføre denne adjektivkalenderen uten større vanskeligheter. Det er bare to dager igjen, det burde jeg vel klare. Dagens ord kommer fra André, og det er vel kanskje på sin plass å bruke pyntet når vi har kommet til den 22. desember? Jeg er som sagt ikke noe julemenneske, og jeg har derfor ikke pyntet mer enn at jeg har hengt opp en stjerne i vinduet. Ikke en adventsstjerne. Heller ingen stor stjerne, jeg er nemlig ikke med på denne 'se på oss, vi har den største stjerna i bydelen'-kampen som øyensynlig pågår rundt omkring i Trondheim. Jeg kommer ikke til å pynte mer heller. Jeg må sannsynligvis pynte meg selv litt på julaften, men eeegentlig frister det mest å finne fram pysjen også i år. Når jeg tenker etter tror jeg faktisk pynten jeg kjøpte for å pynte pepperkaker med for to (!) år siden fortsatt ligger uåpnet i kjøkkenskuffen.

Tradisjonen tro, eller kanskje ikke spesielt tro i mitt tilfelle, skulle juletreet blitt pyntet i stua i morgen kveld. Gjerne mens «Grevinnen og Hovmesteren» står på i bakgrunnen, og man må le litt når han atter en gang snubler i tigerhodet.. mest av gammel vane. Det blir dog ikke pyntet noe juletre hos meg i år, kan hende til neste år. Jeg har rett og slett ikke plass. Jeg orker ikke styret. Jeg orker bare ikke.

Posted by Shamini on December 22, 2015 – 7:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.