dysfunksjonell.no
20Dec/150

20. ord: “Julehandel”

Kan hende du tenker at jeg må være skrullete som frivillig velger å legge årets julehandel til den 20. desember, men jeg kan meddele at det faktisk gikk over all forventning. De som kjenner meg vet at jeg ikke er blant dem som stresser seg i hjel når jula kommer, jeg tar livet med ro og anser hele greia for å være ganske vanlige dager, med unntak av at maten er noe bedre enn normalt. Jeg feirer ikke jul, jeg orker ikke maset med julegaver, juletreet ligger i tre flytteesker som egentlig bare står i veien, og ellers.. vel, så er det smått irriterende at ingenting har åpent, alle er opptatte med sitt, og normalt sett at det er hvitt og iskaldt ute. Nå er det jo imidlertid ikke spesielt kaldt ute, heller ikke snø, og jeg er invitert på middag på julaften - noe jeg faktisk ser frem til. Jeg har skutt meg selv litt i foten hva juleturnusen min angår, men jeg regner med at jeg har lært til neste år.

Nå var det julehandelen jeg skulle skrive om da. Eller, kanskje mangelen på julehandel, for jeg var bare ute for å handle mat egentlig. Så for meg at jeg kanskje måtte vinke farvel til idéen om både pinnekjøtt og ribbe siden jeg var såpass seint ute, men jammen fikk jeg ikke kjøpt begge deler. I år blir det Dry Aged ribbe, og jeg gleder meg veldig til å smake på den. Nå har jeg iallfall mat til et stykke ut på nyåret, så da regner jeg med at også denne jula både kommer og går igjen uten de større begivenhetene. Og med det var årets julehandel over for min del.

Som en bonus fikk jeg snakket litt med C., det nærmeste jeg kommer min bedre halvdel, som befinner seg i tjukkeste Afrika - helt sant! - og det var uendelig fint. Jeg savner henne kjempemasse! Hadde noen skjønt noe av det skulle jeg postet litt av samtalen vår her, men om sant skal sies er det nok bare såvidt vi selv skjønner hva vi snakker om, så det hadde ikke gitt noen mening. Uansett, den 27. er det akkurat et år til jeg ser henne igjen, og jeg skal telle dager, be sure. ## 4 lyfe!

Posted by Shamini on December 20, 2015 – 10:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.