dysfunksjonell.no
19Dec/150

19. adjektiv: “Ødelagt”

Jada. Så bra går det med adjektivkalenderen min. I dag fikk jeg i det minste et av Jerven: ødelagt. Jeg var en tur på byen i går. Første turen ut siden den helga jeg ble syk, med unntak av den timen jeg var innom stamstedet etter DumDum Boys-konserten da. Jeg drakk riktignok nok til at jeg burde være akkurat passe ødelagt i dag, men det er jeg ikke. Oppe relativt tidlig til meg å være, det er lyst og mildt ute, jeg har drukket en halv liter cola og forsøker febrilsk å komme meg a jour med denne forbannede adjektivkalenderen. Som en bonus husker jeg alt fra i går, og jeg hadde en ganske bra kveld, omstendighetene tatt i betraktning. Takk Marcus!

Strengt tatt skjedde det vel ikke så voldsomt mye spennende, jeg koste meg sammen med flotte folk og fikk kvittet meg med noe av frustrasjonen som hadde bygd seg opp i løpet av kvelden, ble kjent med noen nye folk og ble invitert på nachspiel.. som jeg beklageligvis ikke kunne hive meg med på. Det i seg selv var jo egentlig litt ødelagt, for jeg hadde veldig lyst til å bli med, men man kan ikke få alt man vil ha. Dessverre.

Planene for kvelden er å dra på «Christmas Vacation Party» på stamstedet, i dag i en helt annen sinnsstemning enn i går, drikke, være sosial og å unngå å bli ødelagt. I morgen skal jeg forsøke å ta meg til byen for å handle noe mat, må jo nesten ha både pinnekjøtt og ribbe i hus siden det nå engang er jul, som jeg forhåpentligvis klarer å tilberede uten å ødelegge underveis. Yesda. Tut og kjør.

Posted by Shamini on December 19, 2015 – 1:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.