dysfunksjonell.no
14Dec/150

14. adjektiv: “Motivert”

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er så voldsomt motivert for tiden. Situasjonen min svinger mellom uholdbar og håpløs, og jeg lurer fortsatt på hva pokker det er jeg gjør galt. Nå har jeg heldigvis, etter et par telefonsamtaler, fått bekreftet at det ikke nødvendigvis er meg det er noe i veien med, men jeg kan ikke påstå at det endrer motivasjonen noe videre. Innimellom mister jeg all tro på menneskeheten, og ikke minst håpet om at ting skal falle på plass og ordne seg!.. og innimellom virkelig hater jeg å være meg. Det gjør ikke akkurat underverker for motivasjonen det heller.

Uansett, jeg hadde et intervju i dag og skal ha tre til på onsdag. Det er alltid spennende å treffe nye mennesker, og jeg håper jo intenst at disse intervjuene fører til at jeg finner akkurat de som skal vise seg å bli en del av min superfantastiske assistentgjeng. Ene sekundet er jeg kjempemotivert, neste sekund finnes jeg ikke motivert - men uansett hvordan jeg vrir og vender på det vet jeg jo med sikkerhet at de finnes der ute, for jeg har jo faktisk møtt opptil fler. Det handler om å holde taket i de positive tingene. Ja, akkurat sånn er det.

Motivert-schmotivert.

Posted by Shamini on December 14, 2015 – 6:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.