dysfunksjonell.no
12Dec/150

12. adjektiv: “Deilig”

Innimellom er det deilig å være hjemme, og bare slappe av. Who am I kidding, selvfølgelig er det en pine å være hjemme når alt jeg helst vil er å være på byen. Deilig er forøvrig dagens ord, denne gangen bidratt av Jerven - se, var det egentlig så vanskelig? Jeg var en kjapp tur på byen i går, etter konserten. Jeg måtte jo ta nattbussen hjem uansett, så da tenkte jeg at jeg kunne dra nytte av de stive billettprisene og kikke innom stamstedet. Det var overraskende mye folk, både kjente og nye fjes, og jeg fikk meg både en deilig Supershot, noen super Lennart og en hel del klemmer før jeg bestemte meg for å tusle til bussen. Når jeg tenker tilbake på hvordan jeg var da jeg begynte å gå ut for nesten to år siden, hvordan jeg har endret og utviklet meg, og hvordan jeg nå er både utadvendt, frempå, selvsikker og slett ikke så verst likt, så er jeg takknemlig for at jeg er her hvor jeg er i dag. Det er deilig å være 'tilbake', og det er deilig å innse at livet går i riktig retning.

Du husker at jeg nevnte 'a certain someone' for en stund siden? Vel, jeg hadde i grunn akkurat sluttet å tenke på ham da jeg i går fikk et anrop fra et ukjent nummer. Jeg tar ikke telefonen når ukjente nummer ringer, men da jeg sjekket opp nummeret like etter så jeg jo et velkjent navn. Jeg fikk hjertebank av en annen verden, deilige sommerfugler i magen, og visste ikke helt hva jeg skulle ta meg til - men da vakta hadde sluppet meg inn i salen bestemte jeg meg for å ringe tilbake. Jeg hadde jo uansett 1,5 time å slå i hjel før konserten skulle starte. Hjertet holdt på å dunke seg ut av brystet mitt, og etter et par ringesingaler hørte jeg en velkjent stemme i andre enden. Det var uendelig fint å høre stemmen hans igjen, selv om han nå er langt, langt unna, og det er deilig å vite at han faktisk tenker på meg.. selv om ting ble som de ble. Så har jeg iallfall gjort inntrykk.

I morgen er det søndag, nok en sløvedag for mitt vedkommende, og jeg regner med at dagen kommer til å gå med til å mase om nye adjektiver, se en TV-serie eller to, legge ut litt mer for salg på Etsy, og sånne ting. Deilig? Ja, absolutt, men jeg skulle jo gjerne hatt litt action også da. Kanskje neste helg?

Posted by Shamini on December 12, 2015 – 9:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.