dysfunksjonell.no
12Dec/150

10. adjektiv: “Stresset”

Herregud for en dag. Dette innlegget kommer litt på etterskudd, men.. det kommer iallfall her. Stresset. Det er bare forbokstaven egentlig. Jeg liker å tro at jeg er en god menneskekjenner, men de siste månedene har det skjedd ting som gjør at jeg har begynt å tvile på akkurat det. Poenget er at jeg stresser. Hele tiden. Stresser altfor mye. Det er utrolig slitsomt, og det tærer på kreftene. Når jeg da i tillegg blir syk, vel.. da er det ikke så enkelt å være meg.

Uansett, saken var jo den at jeg på torsdag fikk en tekstmelding fra en av assistentene mine, med beskjed om at han hadde blitt syk, og det passet meg jo ekstremt dårlig. Ikke bare hadde han arbeidshelg denne helga, men jeg skulle på konsert og hadde planer om å dra på byen nå som jeg endelig hadde blitt frisk igjen. Å finne en erstatning på relativt kort varsel er et lite helvete, og for øyeblikket har jeg flere nye under opplæring.. men som ikke er klar for å gjøre alt på egenhånd enda. Stress! Dermed så jeg konserten gå til helvete, og holdt på å stresse meg i hjel for å prøve å finne en løsning slik at jeg ikke måtte være alene store deler av helgen.

Jeg la ut en status på Facebook hvor jeg spurte etter noen i Trondheim som kunne stille opp som fungerende assistent for helga, men regnet egentlig ikke med å få noe svar. Innen kort tid hadde en venninne sendt meg melding og sagt at hun kunne komme og være sammen med meg, og jeg ble uendelig glad! Tenk at jeg har sånne mennesker i omgangskretsen min. Så kom stresset krypende, for jeg innså at jeg hadde et par timer på å lære henne oppgaver og teknikker hun ikke hadde vært borti før.. og jeg ble i grunn temmelig motløs igjen, selv om jeg var uendelig takknemlig for at hun ville stille opp. Midt oppi alt dette fikk jeg melding fra en tidligere assistent, som kunne fortelle at hun kunne stille opp og at det ikke var noe problem overhodet. Herlighet! Jeg må ha gjort noe bra de siste månedene for å fortjene sånn godhet og velvilje. Dermed ble det konsert, helga mi var reddet og igjen kunne jeg stressfritt puste ut.

Posted by Shamini on December 12, 2015 – 2:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.