dysfunksjonell.no
9Dec/150

9. adjektiv: “Farlig”

La meg bare si at det er farlig å sette sin lit til to relativt unge menn når det gjelder kontinuitet, for sannelig må jeg ikke mase meg til et nytt adjektiv omtrent daglig.. og Jerven forsøkte seg til og med på et nytt verb! Jeg innser dessuten at det er ganske farlig å love daglig Adjektivkalender når man er såpass ute av trening som jeg er, for dette viste seg kjapt å bli en utfordring.

Nå kan jeg med glede meddele at jeg har blitt frisk igjen, og at jeg også denne gangen klarte å styre unna de farligste basillene. Go me! Jeg vet ikke om det er fordi jeg generelt er på et bedre sted i livet, eller om det er fordi jeg spiser mer og har litt mer fett på kroppen enn tidligere, men det er ikke så farlig.. hovedsaken er at det ikke gikk til lungene, og at jeg atter en gang er frisk og ved godt mot. Jeg våget meg til og med utendørs i går, fikk i meg en stor kopp Toffeenut Latte fra Starbucks, og fikk handlet mat for de aller siste kronene jeg hadde på konto. Enda godt jeg hadde tre pantelapper liggende, ellers kunne tilfeldig forbipasserende observert en noe fåret hændis med manglende betalingsevne i kassa på Meny Solsiden.

På fredag skal jeg se DumDum Boys på Byscenen, og jeg ser virkelig frem til det. Det begynner å bli noen år siden jeg så dem live sist, og de har aldri skuffet meg. De er farlig bra live! Som alltid håper jeg de spiller «Englefjes» og kanskje «Stjernesludd», ellers er det ikke så farlig. Etter konserten regner jeg med at jeg tar turen innom stamsteder, for nå er det på tide med litt moro igjen - selv om jeg skal være forsiktig, siden jeg nettopp har blitt frisk.

Det er utrolig hvor lite som egentlig skal til for å gi meg piffen tilbake, og bare det å føle seg frisk igjen er helt fantastisk. Jeg føler meg farlig og uovervinnelig!.. okei, kanskje ikke direkte farlig da, men helt klart uovervinnelig. Og kreativ. Og heldig!

Posted by Shamini on December 9, 2015 – 9:53 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kom akkurat på ambassadøren for ordet “farlig”, Ludvig.


Leave a comment

No trackbacks yet.