dysfunksjonell.no
6Dec/150

6. adjektiv: “Henrykt”

Dagens adjektiv kom fra uventet hold. Det dumpet nemlig ned på e-post i går natt, fra en potensiell jobbsøker! Det var nesten så jeg følte meg som en kjendis, men så innså jeg at det kanskje ikke er så veldig vanskelig å finne bloggen min ved å gjøre et enkelt søk på navn eller nick, og da forsvant stormannsgalskapen rimelig kjapt. Uansett, ordet var henrykt.

Om sant skal sies finner jeg det litt utfordrende å skrive et innlegg om å være henrykt akkurat nå, mest fordi det stormer langs kysten og vi absolutt merker vinden rimelig godt. Regnet som fosser ned er heller ikke spesielt mye å være henrykt over, stakkars mine firbeinte holdt på å drukne på tisseturen sin. Det jeg derimot kan si meg henrykt over er at jeg ikke har blitt sykere siden søndag, og at jeg snart kan erklære meg selv frisk og dermed dra ut og se folk igjen. Jeg gleder meg! I går feiret stamstedet tre års dag, og jeg er litt lei meg for at jeg ikke var der, men neste helg er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt. Tanken på det gjør meg nærmest henrykt, nesten sånn at jeg kunne hoppa opp og ned og klappa i hendene.

Uansett, til uka er det på tide å gi seg i kast med nye intervjuer. Jeg er fortsatt på jakt etter gode assistenter med de rette egenskapene, som skal bli en del av en komplett, stabil og fantastisk assistentgjeng som alle bidrar til å gjøre hverdagen min til den hverdagen jeg ønsker meg. Det hadde definitivt gjort meg henrykt!.. og jeg føler så absolutt at jeg er på god vei dit.

Jeg skal ikke si så mye om hva som skjedde i går, men ingen av de adjektivansvarlige tok ansvar.. og dermed ble det ikke åpnet noen luke, eventuelt skrevet noe innlegg. Det kan hende jeg får gjort noe med det, ellers kan de involverte bare skamme seg. Kanskje spesielt etter at det ble presentert et verb i luke fire, som truet med å torpedere hele kalenderen.

Posted by Shamini on December 6, 2015 – 6:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.