dysfunksjonell.no
4Dec/150

4. verb: “Reise”

Så.. vi har kommet til luke fire i Adjektivkalenderen, og allerede begynner jeg å henge etter. Lover godt det her. Not. Jerven, den heldige jæveln, skulle visst ut og reise i dag og mente dermed mitt fjerde verb (?) måtte bli reise. Jeg har ikke vært ute og reist på altfor lenge, og jeg kjenner at det snart er på tide. Jeg har mange ønskemål på reiselista mi, et par av dem er til og med på bucketlist-en, og det er vel ingen hemmelighet at jeg mest av alt ønsker meg tilbake til Irland. Jeg leker til og med med tanken på å reise bort neste jul, og tilbringe høytiden (som jeg strengt tatt ikke bryr meg nevneverdig mye om) i en deilig storby. Hørte jeg Dublin?

Jeg hadde egentlig planer om å reise ned til Oslo i desember, for å treffe mine kjente og kjære IRC-venner gjennom haugevis med år, men omstendighetene ville visst ikke det heller og dermed ble det ingen reise denne gangen. Kjipern. Tenk om noen kunne reist hit i stedet, og tilbragt siste del av desember med meg? Det hadde vært noe det. Jadda. Ser dog for meg at det blir noe festing, for stamstedet har allerede annonsert julefest, og den skal jeg definitivt delta på. Jeg forsto det slik at det var fler som ville ha et mer detaljert innlegg fra forrige fredag, så det kan vel hende at jeg må skrive litt fra mine neste eskapader. Jeg lover ingenting!.. men jeg skal se hva jeg får til. I aim to please.

Hvis jeg nå bare kunne bli frisk, sånn at jeg kan reise inn til byen og Solsiden for å handle litt, så hadde jeg blitt glad. Jeg lider ingen nød, men jeg skulle så gjerne sett folk igjen, ikke at assistentene mine ikke er folk, men du skjønner hva jeg mener, og det føles som om jeg har vært sjuk i en mannsalder. Drama. Ja. Vet. Jeg trodde faktisk jeg ville komme til å gå på veggene siden jeg ikke får/kan/vil reise på byen denne helga, men det ser ut til å gå overraskende greit. Ingen alkoholiker enda, med andre ord. Nå skal jeg derimot sette på stekeovnen, hive inn ei form med mac & cheese fra Meny, og reise flagget!.. ja, nei, det skal jeg vel kanskje ikke, men jeg følte behov for å få med dagens adjektiv en gang til før jeg rundet av. Hvem 'reiser' flagget, anyway? Var det noe jeg fant på nå? Jeg skylder på at jeg er sjuk.

Posted by Shamini on December 4, 2015 – 6:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kan reise litt for deg nå. Wink Har sjøl blitt syk, men overlever. Amsterdam er mer artig enn forventa.

    På nyåret må du ta den turen innom Oslo. vi har enda ikke møttes, sært.

    • Tusen takk! Gjør det. Neste gang vil jeg være med. Du må fortelle meg om turen etterhvert, jeg er kjempenysgjerrig så sørg for at du husker noe iallfall.

      Riktig god bedring, og host opp et adjektiv til i morgen while you’re at it? Jeg lover å komme til Oslo på nyåret, det er på tide å gjøre noe i stedet for å bare snakke om det. Vi skal feste sammen! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.