dysfunksjonell.no
3Dec/150

3. adjektiv: “Rosa”

Jada, her har du André i et nøtteskall da. Han gir meg dagens adjektiv som da er rosa. Rosa, lzm. Her kunne jeg selvfølgelig benyttet sjansen til å skrive et heidundrende langt innlegg om hvor intenst jeg hater fargen rosa, men det blir jo kanskje litt i enkleste laget - for jeg liker jo en utfordring, og dessuten dyttet jeg jo en hel masse rosa inn i bloggdesignet mitt da jeg gjorde endringer sist. Selvmotsigelse?

Anyway, jeg er fortsatt sjuk.. men det går fortsatt oppover, og ikke nedover. Jeg kremter og kremter, så jeg er sikkert temmelig rosa i halsen, men heller det enn å hoste lungene ut av brystet. Rosa i halsen, good one, eh? Tror ikke jeg har spesielt mye feber lenger heller, selv om jeg syter og klager likevel. Det kjipeste av alt er at jeg hadde planlagt assistentjulebord til i morgen, men at jeg ble nødt til å avlyse det for å unngå å bli mer syk. Helsikes årstid. Vi skulle dog ikke ha rosa tema, bare så det er sagt.

Ellers skjer det egentlig ikke spesielt mye spennende i min hverdag. Jeg er hjemme, tar det med ro(sa) og fokuserer på å bli ro.. jeg mener frisk. Om jeg kikker meg rundt i rommet ser jeg en heklet drage med rosa skjell. I pennekoppen stikker en rosa Juice-penn opp, og en knallrosa post-it med stikkord til intervju sitter fast på et ark. Verdens beste leppepomade; Cliniderm Lip Repair Q10, som tilfeldigvis også er rosa, ligger foran meg, og på tekoppen er det rosa hjerter. Jeg er også rimelig sikker på at jeg har en flaske med rosa vin i kjøleskapet, om noen føler seg kallet til å ta et glass med meg en dag, og på stuebordet står faktisk det en flaske rosa øl.

Så takk André, for at du gjør meg oppmerksom på at jeg faktisk er omgitt av ROSA. Nå kommer jeg til å ha traumer resten av desember.

Posted by Shamini on December 3, 2015 – 6:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Til at du angivelig hater rosa synes jeg du omgir deg ganske så mye med akkurat den fargen. Ser forresten at du har potensial som overskrift-forfatter i VG. Ref: “tar det med ro(sa)

    • Jeg kunne jo seriøst skrevet side opp og side ned om alle de andre fargene jeg omgir meg mer med enn rosa, og dessuten.. jeg uthevet ikke engang «ro(sa)», og jeg er veldig usikker på om jeg skal ta det som en kompliment eller en fornærmelse? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.