dysfunksjonell.no
2Dec/150

2. adjektiv: “Animert”

Så var det Jervens tur til å hoste opp et adjektiv, og han gav meg en real utfordring med adjektivet animert. I og for seg ikke noe dumt adjektiv, men tatt i betraktning at jeg fremdeles er syk - spådommen min om at jeg skulle være frisk igjen i dag slo ikke til - føler jeg meg ikke spesielt animert. Vel, greit, jeg overdriver kanskje litt, for jeg har opplevd mye verre enn dette og klager egentlig ikke altså.

Når jeg først snakker om animert; det er kjempelenge siden jeg så en animasjonsfilm, og tar gjerne i mot tips til noe å fordrive tiden med! Den siste jeg så var vel «Inside Out», en film jeg hadde store forventninger til, men som egentlig skuffet meg litt. Har ikke sett «Minions» enda, og hva er vel bedre enn små animerte skapninger på en helt vanlig onsdag? Ja, jeg er syk. Beklager.

Jeg har forøvrig 'glemt' å skrive om forrige helg. Eller.. kanskje ikke glemt, men mer unnlatt å gjøre det. Jeg dro først ut på torsdag - neida, jeg sang ikke karaoke denne gangen - og hadde det slett ikke så verst, selv om omstendighetene kunne vært bedre. Fredag kom, og selvfølgelig måtte jeg ut en tur da også - og for første gang på ganske lenge tok jeg meg en Guinness, eller muligens to. Jeg var ikke nevneverdig full noen av disse dagene, men så kom lørdag.. og da kan vi begynne å snakke om lettere animert tilstand. Greit, kanskje jeg til og med kan dra det så langt som å kalle det rimelig animert tilstand. Det var egentlig ikke min feil da, jeg ble atter en gang påspandert av en fyr som angivelig gutsa på at jeg drakk whiskey (ved nærmere ettertanke tror jeg nok han spurte bartenderen). Jeg hadde ingen planer om å drikke mer enn den ene Guinnnessen min, men sånn går nu dagan. Uansett, det ble mer whiskey, jeg hadde en beef i baren med ei kjerring som ble kasta ut, jeg var oversosial og skulle snakke med alle, det ble sjalusidrama på høyt nivå og ..vel, trenger jeg egentlig si mer?

Man kan vel konkluderer med at man har hatt en bra kveld på byen når man dagen etter innser at man har blitt Facebook-venn med fire stykker man egentlig ikke aner hvem er, deriblant en Paradise Hotel-deltaker - og har lomma full av kondomer? Vel blåst, Sham. Vel blåst.

Posted by Shamini on December 2, 2015 – 2:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehehe Smile Høres ut som en perfekt kveld Smile Bortsett fra den biten man legger til andre som man ikke aner hvem er(har gjort det selv noen ganger) Smile Men lommen full av kondomer ikke dårlig Wink Razz

    • Vet ikke om jeg skal dra det så langt som å kalle den perfekt, for jeg har hatt bedre kvelder (og husket alt dagen etterpå), men det var en bra kveld ja! Grin Jeg har ikke lenger noen av de fra den kvelden på Facebook, jeg kommer aaaldri til å snakke med noen av dem likevel, haha. Den største nedturen med kondomene var jo at to av dem var i størrelse XS! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.