dysfunksjonell.no
1Dec/150

1. adjektiv: “Produktiv”

For å sparke litt mer liv i bloggen min har jeg, med veldig god hjelp fra André og Jerven, besluttet at det blir Adjektivkalender igjen i år. Kjenner jeg dem rett kan dette bli riktig spennende. Førstemann ut er André, og siden han hadde vært så produktiv på jobben i dag mente han at det ville være et passende adjektiv å starte med. Produktiv.

Det er vel strengt tatt temmelig åpenbart at dette ikke har vært et spesielt produktivt år for meg. Iallfall ikke når det kommer til bloggen. Jeg syns ikke jeg skriver mye annet enn at jeg har vært elendig på å skrive, men jeg har ambisjoner om å gjøre noe med det. Jeg er iallfall hellig overbevist om at 2016 kommer til å bli et bra år. På andre områder enn bloggen må jeg vel kunne skryte på meg å ha vært riktig produktiv, for det sosiale livet mitt har gått fra omtrent ikke-eksisterende til blomstrende det siste året. Jeg har også vært ganske produktiv på kalender-fronten, ved å lage kalendersider som jeg til og med har lagt ut for salg på Etsy. Jeg har tjent 110 kroner hittil, hurra!

Om sant skal sies hadde jeg egentlig tenkt å skrive om hvor lite produktiv jeg føler meg akkurat nå, siden jeg har klart å pådra meg en forkjølelse med tilhørende feber, men sannelig klarte jeg ikke skrive et innlegg likevel. Om nå noen kunne fortelle meg hva jeg skal ha til middag, så hadde jeg blitt takknemlig. Anyone?

Posted by Shamini on December 1, 2015 – 5:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du bør gå for Tikka Masala, hadde det NeTToPP!

    Sliter med produktiviteten sjøl. Etter alle innleveringer til kurset skal jeg jobbe med mer konstruktive ting på fritida i stedet for å late meg foran Facebook.

    • Det var ærlig talt litt i seneste laget å komme med middagsforslag klokka 21:42, men det er notert til en annen gang. Hva? I stedet for å late deg foran Facebook? I need you there, bro!


Leave a comment

No trackbacks yet.