dysfunksjonell.no
20Aug/150

Dagens Fangst: Bounce Ohoi!

Jeg trodde vel egentlig mine dager som rosablogger var over, litt fordi jeg ikke lenger har muligheten til å ta de samme gode bildene av produkter lenger, og litt fordi jeg rett og slett ikke har brukt penger på sminke på snart to år (med unntak av ny maskara, brynblyant og slike ting). Jeg tok feil. Veldig feil. Jeg har nemlig de to siste dagene vært innom M·A·C et par ganger, og jeg kom ikke ut tomhendt noen av gangene. Himle gjerne med øynene, det gjør jeg.

Egentlig skulle jeg bare innom for å handle en ny Pro Longwear Concealer, fordi jeg som jo - og jeg siterer - «begynner å bli gammel», faktisk begynner å bli mørkere under øynene, men jeg burde jo skjønt at jeg aldri ville klare å forlate åstedet uten å ha handlet minst to ting til. Vel, long story short, jeg ble sminket av flotte Aurora og forlot butikken med selvfølelse under taket, og en pose i hånden. Noen av dere husker vel kanskje foundation-jakten min? Den tok liksom aldri slutt, og en foundation jeg har hørt mye bra om, men aldri prøvd selv er Studio Face and Body. Jeg falt umiddelbart for den tynne konsistensen.

Jeg har ikke handlet øyenskygger fra M·A·C på rimelig lenge, mest fordi jeg ikke lenger orket å betale i dyre dommer for LE-produkter som ikke holdt samme standard som resten av sortimentet, og dessuten ble det nesten en besettelse å skulle eie minst ett produkt fra hver eneste kolleksjon. Jeg måtte selvfølgelig kikke litt ekstra på Electric Cool, og til min store forbauselse likte jeg faktisk skyggene i denne kolleksjonen. De er merkelige. De føles nesten 'våte' mot huden, men likevel ikke. De glitrer, uten å eksplodere utover hele ansiktet i et eneste stort kaos. De striper ikke på meg, selv ikke i nesten 30 varmegrader og sol. Og fargene bergtok meg umiddelbart. Med meg hjem ble «In Orbit», «Superwatt», «Switch to Blue», «Emerald Power» og «Black Sands», og jeg har allerede hatt alle disse fem på. Ikke samtidig riktig nok, men like fullt på.

Da jeg skulle gå oppdaget jeg de nye Eyeshadow x 9, som inneholder de søteste små skyggene noensinne, og siden selve paletten er på størrelse med en quad er den kjempegrei å ha med seg på tur. Selvfølgelig var det «Navy Times Nine» som snakket til meg, og følgelig også den som måtte bli med hjem. Tror den kan bidra med noen lekre smoky eyes!.. I tillegg måtte jeg ha en ny Veluxe Brow Liner siden jeg bare har en liten stump igjen, og en 130 til å påføre foundationen med. Ikke småtterier, skjønner du, men jeg er veldig fornøyd - om man ser bort fra at jeg i dag oppdaget at jeg hadde en kupong med 20% rabatt på valgfri vare, og 25 kroner avslag liggende hjemme selvfølgelig.

Nå gjenstår det å se om jeg får til å bruke denne foundationen da.

Posted by Shamini on August 20, 2015 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.