dysfunksjonell.no
29Jul/150

Årets EU-kontroll 2015

Nå har jeg vært en tur hjemme i nord, for første gang på et par år, og denne gangen var opplevelsen ganske hyggelig! Jeg har vært på Vollmoen og sett «Signe og Hagbard» dø for hverandre, fått skikkelig sommerfarge, hilst på gamle venner og kost meg i suset fra gammelt vikingliv. Ikke nok med det, jeg har også vært på bygdefest og sett både Kim Lie og Manna på scenen. Jeg har drukket altfor mye rødvin, altfor mye whiskey, og akkurat passe med øl. Jeg har fått klemmer, jeg har gitt klemmer, jeg tok nesten med meg en 20-åring hjem.. jeg har danset, sett midnattsola sette himmel og hav i brann, jeg har spist møsbrømlefse, softis med sjokoladestrø, hvalbiff og fisk sammen med familien; jeg har hatt en kjempefin uke hjemme i Steigen.

På Nordlandssykehuset var prosedyrene var omtrent som i fjor, ingen større begivenheter. Jeg var innom spirometrien, laben, og en turnuslege jeg ikke hadde sett før. Jeg ble stukket fire ganger i fire fingre, av en sjarmerende nederlender som mente han var vampyr og at det han gjorde var - og jeg siterer: «blodig alvor», jeg pustet bedre enn i fjor, og jeg ble erklært frisk og kunne forlate sykehuset uten noen overhengende dødsdom denne gangen heller.

Jeg kunne helt sikkert både skrevet mer, og lagt til bilder, men ting blir sjeldent som jeg planlegger.

Posted by Shamini on July 29, 2015 – 9:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.