dysfunksjonell.no
4Jul/150

Carnival Pink som solnedgangen!

♫ now listening to: Pantera - Suicide Note pt. 1 ♫

Det er sommer i Trondheim, om man kan kalle et par usle dager med sol og temperaturer over 20 grader sommer, og jeg har fått farge. Den der brunfargen som jeg aldri kommer til å bli komfortabel med, men som kommer så fort statsmeteorologene melder sol. Siden hjernen min er i sommermodus, det er tross alt juli folkens, og det er salg i butikkene.. kom jeg hjem fra en snartur innom Sirkus Shopping med et nytt par Converse Chuck Taylor All Star Hi Top i fargen «Carnival Pink», bare fordi fargen var awesome! Jeg trengte på ingen måte et nytt par, men de var satt ned til 399,- og da går det an. Hva kan jeg si? Jeg liker Converse, og dessuten matcha de sommerbrune meg perfekt.

Converse Chuck Taylor All Star Carnival Pink
Photo(s) © Converse Inc.

Jeg holder på å utvide terrassen min (eller platting som jeg mer korrekt ville omtalt det som), sette opp rekkverk, port og rampe, slik at det faktisk er mulig å ha åpen terrassedøra på varme dager uten at pelsene tar seg en tur ut i verden på egen hånd. Det blir kjempefint, og bare ved å legge på fire terrassebord har jeg fått ca. 50 cm bredere boltreplass, og jeg er så utrolig fornøyd. Terrassefest?

Ellers skjer det ikke så veldig mye spennende i livet mitt. Assistentene mine skal ha ferie i tur og orden, og det etterlater ikke så mye tid egen ferie, men planen er å ta en liten tur nordover til mamma og pappa siden jeg skal inn på Nordlandssykehuset for den årlige 'EU-kontrollen' min - og denne gangen blir det roadtrip. Kanskje jeg klarer å få klemt inn en langhelg i Oslo litt senere i sommer, men jeg vet ikke per akkurat nå. Uansett har jeg sikret meg en fin bunke konsertbilletter utover året, så jeg har absolutt mye kult å se frem til.

Og forresten, may the 4th be with you!

Posted by Shamini on July 4, 2015 – 6:14 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Her i Oslo er det unntakstilstand pga varme, vi på to ben er utslått og de på fire med pels har flatet helt ut Wink Her går det i småprosjekter for å holde alle sammen passe kjølig så lenge dette varer Smile Eneste fargen jeg ser ut til å få i år (….. igjen ….) er rød før det går over til skummetmelk igjen men det får så være. Skremmer naboene med å blotte kritthvite armer og ben og prøver å nyte varmen så lenge vi har den Smile

    Fortsatt fin sommer Smile

    • Haha! Fantastisk beskrivelse. Grin I dag har jeg fått enda mer farge, såpass at jeg faktisk har skille lang siden av fingrene (noe som indikerer at ja, jeg har faktisk fått farge). Angivelig kommer regnet igjen i morgen, og da blir det visst ikke mer sommer på en stund.

      Når det er sagt er jeg rimelig glad for at det ikke er like varmt som dere har det, for det er frustrerende når de firbeinte lider og det ikke er så mye man kan gjøre med det. Håper temperaturen går litt ned hos dere snart! Fortsatt god sommer, kjære deg. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.