dysfunksjonell.no
3Apr/150

Tenk deg om. TENK deg om.

♫ now listening to: Snow Patrol - Chasing Cars

Så sitter jeg her da, med jordbærte i koppen og et akutt behov for å tømme hodet for tanker. Tanker som driver meg fra vettet. Jeg har jo som kjent vært mye på byen de siste ..åtte månedene, og jeg har opplevd litt av hvert. På sett og vis har disse byturene vært bra for meg. Jeg har lært meg å gi faen, lært meg å ha det gøy uavhengig av hva andre tenker og jeg har opplevd ting jeg ikke ville vært foruten. Dessverre har de samme byturene også ført til at jeg har begynt å tenke tanker jeg kanskje ikke burde, og tvilen slår rot som graver seg dypere og dypere for hver gang jeg er ute.

Enkelte ville vel kanskje kalle det et luksusproblem, men jeg kan ikke skjønne hvorfor du skal flørte med andre om du har dame. Nå kan det selvfølgelig hende jeg legger altfor mye i det som skjer, man skal jo tross alt ikke ta en bytur spesielt seriøst, men jeg må innrømme at jeg syns det er kjipt å få oppmerksomhet fra deg når motivasjonen helt tydelig er å gjøre meg en tjeneste. Det er nemlig ikke spesielt oppløftende å oppleve at du viser meg oppmerksomhet, gir meg telefonnummeret ditt, kysser meg, flørter og virker oppriktig interessert, når det etterpå viser seg at du bare mente å være hyggelig og til og med har ei som venter på deg hjemme. Jeg vet ærlig talt ikke hva du tenker, om du tenker overhodet, men konsekvensen er at jeg tviler mer og mer på folks oppriktighet, og dermed også på meg selv.

Misforstå meg for all del rett. Jeg er ikke ute for å finne meg kjæreste, en å gifte meg eller stifte familie med, jeg er ute for å ha det gøy - men dersom jeg viser deg oppmerksomhet, så er det fordi jeg liker deg. Hadde det vært greit om du hadde sittet alene i et hjørne, og jeg åpenlyst hadde flørtet med deg, for så å fortelle deg at jeg gjorde det for å være hyggelig? At jeg egentlig ikke mente noe med det? Nei? Nei. Vet du egentlig hvor sårende det er? Hvor mye det svir?

Hvordan skal jeg glede meg over de ekte øyeblikkene, når jeg hele tiden drar dem i tvil fordi jeg ikke klarer å stole på at de faktisk er genuine? Hva om jeg skusler bort en sjanse fordi du har fått meg til å tvile på alles intensjoner, fordi dine handlinger gjør at jeg ikke klarer stole på noen? Jeg trenger ikke medlidenheten din, for selv om jeg tviler må jeg tviholde på håpet om at det finnes fler der ute som faktisk liker meg, som har lyst til å bli bedre kjent, som kysser meg fordi han har lyst. Intensjonen din var kanskje god, kan hende det at du ville få meg til å føle meg bra gjorde at du følte deg selv bedre? Konsekvensen er dog en ganske annen, den knekker meg.

Posted by Shamini on April 3, 2015 – 2:32 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det er slik samfunnet er seksualisert. Det er “greit” å flørte, kysse, håpe på at det kanskje blir en one night/one month, eller en fast pause man kan ta fra sitt vanlige liv.
    Hvorfor skal man aboslutt ha sex første gangen man møtes?

    • Vel, jeg syns det er greit både å flørte og kysse, så lenge man faktisk gjør det fordi man oppriktig liker den man gjør det med? Selvfølgelig er det mange der ute som kun er på jakt etter det tilfeldige ligget, jeg skjønner bare ikke hvorfor man skal late som at man liker noen man egentlig ikke liker på den måten.


Leave a comment

No trackbacks yet.