dysfunksjonell.no
12Feb/150

Blaff fra fortiden..

Jeg leser bakover i bloggen min. Gjennom gamle, følelsesladde innlegg. Ord som en gang holdt på å drive meg fra vettet, ord som gjorde så uendelig vondt. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det, kan hende det bare er en form for selvpining. Likevel leser jeg bakover. Rynker pannen mens jeg leser. Husker tankene, følelsene så altfor godt. Jeg tar meg selv i å tenke at jeg skulle ønske jeg kunne skrive sånn som jeg en gang gjorde. Ord som gjorde inntrykk på folk. Ord som fortsatt gjør inntrykk på meg.

Jeg kjenner fortsatt sorgen, gleden, kjærligheten, frustrasjonen - og angsten. Den velkjente angsten. Jeg ønsker meg ikke tilbake dit, men likevel føles det som om at dagene flyter forbi uten innhold. Uten inntrykk. Jeg kunne gitt mye for å føle igjen, føle noe mer enn.. ingenting? Ting jeg hadde glemt, kan hende fortrengt, flyter opp til overflaten igjen. Hvor ble det av ambisjonene? Hvor ble det av drømmene?

Klump i halsen. En tomhet i mellomgulvet som ikke lar seg forklare. Som et slag i magen. Lykke som snudde. Følelser som forsvant. Tanker som ble dyttet lengst bak i hukommelsen, kun for å glemmes. Jeg leser fortsatt bakover, et virrvarr av bokstaver som sammen utgjør en suppe av.. det som engang var meg.

Hva skjedde egentlig?

Posted by Shamini on February 12, 2015 – 1:34 AM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.