dysfunksjonell.no
8Jan/150

8 dager ut i januar ..

.. og jeg har enda ikke forfattet et eneste innlegg. God start på det nye året? Allerede har jeg rukket å dra på byen to ganger, bruke tusenvis av kroner på ting jeg sannsynligvis ikke trengte, fått voksenpoeng for å ha kjøpt lameller til leiligheten (skulle vel være på tide), kysset litt, og muligens ordnet meg en date. Det må en vel kunne si seg fornøyd med?

Jeg må jo nesten innrømme at jeg - fortsatt åtte dager ut i januar - angrer som en hund på at jeg har sagt at jeg skal blogge mer enn i fjor, og håper intenst at jeg kan regne med André som gjesteblogger også i 2015. Oh well, noe må iallfall skje. Sminkebloggingen min har visst gått åt skogen, sannsynligvis fordi 99% av samlingen min fortsatt bor i flytteesker på boden, men også fordi det ble helt usaklig dyrt, og rimelig hjernedødt å hoarde sminke til den store gullmedaljen når jeg ikke engang trenger maskara for å forlate leiligheten min. Dessuten har jeg vel trolig mistet en like stor prosentandel av leserne mine likevel, foruten Pia og Nina da, som helt klart rocker. Slapp av, jeg kommer fortsatt til å blogge om Make Up Store og innkjøpene mine derfra.

Hva jeg ellers driver med, spør du? Tja, egentlig ikke så veldig mye, og likevel føler jeg at dagene flyr avgårde nettopp fordi det skjer noe hele tiden. Assistenter har sluttet, nye har begynt, og på det punktet føler jeg at jeg er på et rimelig bra sted for øyeblikket - selv om jeg fortsatt har noen små utfordringer igjen å løse. Jeg er på byen rimelig ofte. Det har jeg vært siden i sommer. Ikke fordi jeg drikker så sabla mye, men fordi jeg tydeligvis får mengder med energi av å være med andre mennesker, og på byen er det jo nok av mennesker å bli kjent med, som forøvrig ikke er spesielt enkelt, og der fant jeg brått noe å skrive om!.. Døgnrytmen min er helt på trynet, men hvem bryr seg vel om det så lenge jeg får gjort det jeg skal? «Helt om natten, helt om dagen».. og alt det der, right? Nå kan det selvfølgelig diskuteres hvorvidt det er positivt eller ikke, men et utfall av alle byturene mine er at jeg har begynt å gi mer faen i at folk glor, og hva folk tenker om det de ser.

Jeg ser forresten at jeg glemte å nevne opptil fler høydepunkter fra 2014 i nyttårsinnlegget mitt, men det kan vel kanskje være det samme siden jeg aldri delte det med dere likevel. Anse dette som en start iallfall. En start, dere!

Posted by Shamini on January 8, 2015 – 7:29 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Bra du har begynt å gi litt faen i hva folk tenker og mener. Sånn det skal være! Ser ut til at livet ditt er bra for tiden, og det er jo fantastisk Grin

  • Tusen takk for hyggelig kommentar, Linn – du rocker åpenbart, du også! Jeg vet ikke om jeg skal si at livet er bra helt enda, men det er på vei dit igjen iallfall. Jobber med å gi mer faen, og syns egentlig jeg har kommet et stykke når jeg faktisk ..danser.. på byen. Hva blir det neste?

   Takk for at du fortsatt henger med, det setter jeg pris på. Smile

 2. “Dessuten har jeg vel trolig mistet en like stor prosentandel av leserne mine likevel, foruten Pia, Nina OG Sindre.”

  Klikker meg stadig innom.. Wink Godt nyttår!

 3. Du leder med både blogg og antall innlegg om du sammenligner med meg… Wink

  Det er ikke bare du som investerer i ting som er kjekt å ha men som strengt tatt ikke behøves og dagene flyr Smile Ute på byen har jeg ikke vært så mye det siste halve året men så har jeg rukket å endre sivilstatus og fått nye tilskudd i familien rundt meg så av og til er det “stopp verden jeg vil av” hos meg. Sminkekjøp og akkurat den samlingen kan vi stille la ligge, jeg har nok for mange fler enn meg selv i skuffene her men finner stadig noe nytt jeg bare må ha ….. Wink Priste meg lykkelig for å ikke kjøpe mer enn en kohl-liner fra siste MAC-kolleksjonen da jeg var nedom sentrum på fredag og så stakk jeg innom Eger med en venninne litt senere og der hadde de fått Eve Lom-hudpleie….. Sukk…. Wink

  Pia, Sindre og jeg venter på flere innlegg….. Smile

 4. Jeg syns fremdeles det er hyggelig å lese dine innlegg og er innom flere ganger i uken for å se etter noen. Jeg håper du skriver mer og er glad for at 2015 starter bra for deg Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.