dysfunksjonell.no
16Oct/140

Make Up Store Tribe

Tribe ble lansert i mai, og med den kom de to nye Marble Eyeshadow «Indus Gold» og «Black Vermont», i tillegg kom også en ny Microshadow ved navn «Beaver». Jeg skrev om de to førstnevnte i midten av februar (jeg er litt usikker på hvorfor de var tilgjengelige allerede da), men endte opp med å kjøpe en backup av «Indus Gold» som kanskje er en av mine absolutte favoritter fra MUS. Fargen er intet mindre enn fantastisk, både i boksen og på huden! Sammen utgjør alle nyansene i denne skyggen en metallisk gullgrønn. Helt ærlig ønsker jeg meg fler eksemplar av alle Marble-ene, for de er jo bare helt nydelige - og det at de er unike gjør dem ekstra spesielle.

Make Up Store Indus Gold

Make Up Store Beaver

«Beaver» hadde jeg vel egentlig tenkt å overse (det sier sannsynligvis mest om meg, men jeg finner navnet uhyre tåpelig), men da jeg 'swatchet' den ombestemte jeg meg umiddelbart. Det er en matt brun som er helt perfekt til min hudtone, den er smørmyk og en drøm å påføre uten at den blir ujevn. To tomler opp! For min del har denne blitt den perfekte følgesvennen til «Thistle», og den gjør sin stjerneopptreden i globalen og i ytterkant av øyet for dybde og definisjon.

«Indus Gold» og «Beaver» koster 145,- kroner per stykk, og er å finne hos din nærmeste Make Up Store sammen med andre spennende produkter fra Tribe. Husk at du i hele oktober måned kan skaffe deg hvilken øyenskygge du vil til bare 100,- kroner, og tilbudet gjelder hos alle Make Up Store!

Photo(s) © Shamini Thevarajah 2014

Posted by Shamini on October 16, 2014 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Beaver så veldig fin ut, og som noe jeg kunne funnet på å bruke som utduset liner. Jeg har litt problemer med at brunt ofte får meg til å se sliten ut, men denne så ut til å ha en kaldere (lilla?) undertone som funker litt bedre. Det er synd at Make Up Store her i byen har lagt ned, for jeg har tilgode å finne produkter derfra som jeg ikke har likt, selv om innpakningen har vært litt ymse (sitter lokket bedre fast nå enn på forrige utgave?)

    • Beklager enormt sent svar, Mai, men jeg hadde ikke fått med meg at du hadde kommentert på dette innlegget. For å ta det siste først; nei, lokket sitter ikke bedre fast, det er det eneste aberet med MUS’ øyenskygger. Om du tør gutse litt, så kan du jo alltids bestille dem fra KICKS eller Nelly da. Ja, undertonen er kald (jeg foretrekker kalde foran varme), og det er veldig mulig den heller mot lilla, og at det er derfor den gjør seg såpass godt med Thistle.


Leave a comment

No trackbacks yet.