dysfunksjonell.no
13Oct/140

Make Up Store Poetic

Poetic ble lansert i april, og med denne kolleksjonen kom blant annet «Cava», «Tiffany» og «Harlequin», tre flunkende nye Microshadows. Førstnevnte er en nøytral basefarge, kan også brukes som highlight eller lignende. For meg var det litt for mye skimmer i denne, og siden jeg har såpass mange lignende skygger i samlingen min bestemte jeg meg for å bare hoppe over den. Med denne typen farge syns jeg det er viktig at skyggen er matt, og at det passer med min hudtone - selvfølgelig bare en personlig preferanse, men et poeng.

Da jeg så at det skulle komme en skygge ved navn «Tiffany» så jeg selvfølgelig for meg at den skulle være 'Tiffany Blue' (se for deg de kjente gaveeskene fra Tiffany & Co.), og ble ganske overrasket når jeg oppdaget at den var mye lysere enn jeg hadde forestilt meg. Det er dog ingenting å si på hverken fargen eller skyggen, så det bør ikke komme som en overraskelse at den ble med hjem. Denne har den 'frostede' finishen jeg liker så godt blant MUS' skygger, og skal jeg være ærlig tror jeg at den noe dempede blåtonen er langt mer kledelig enn fargen jeg hadde sett for meg.

Make Up Store Tiffany

Vil du se hva mer jeg kjøpte? Klikk «continue reading».

Make Up Store Harlequin

«Harlequin» er en matt grønn-turkis, og en nydelig sommerfarge. Sommeren er jo over forlengst, men det bryr ikke jeg meg nevneverdig om - alle trenger farger i hverdagen, absolutt hele året! Den har den gode, myke konsistensen til tross for at den er matt, og den er overraskende lett å jobbe med.

«Tiffany» og «Harlequin» koster 145,- kroner per stykk, og er å finne hos din nærmeste Make Up Store. Jeg anbefaler deg forøvrig å sjekke ut leppestiften «Watermelon» fra denne kolleksjonen, den er virkelig superlekker.

.. og du? I hele oktober måned får du dessuten alle øyenskygger til bare 100,- kroner stykket, og det er en utmerket sjanse til å teste dem ut - eller utvide samlingen!

Photo(s) © Shamini Thevarajah 2014

Posted by Shamini on October 13, 2014 – 10:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.