dysfunksjonell.no
15May/140

Livstegn fra Ranheim

Plutselig skriver vi 15. mai, og det har gått altfor lang tid siden forrige livstegn fra meg. Hva skjer? Jo, sannheten er jo det at jeg har hatt fullt opp med flytting og organisering, og først nå føler jeg at det er mulig å puste her inne. Mesteparten av den nye leiligheten min har vært okkupert av flytteesker fulle av relativt nytt, og temmelig gammelt skrot - men i natt innså jeg plutselig at 75 kvm slett ikke er så bittelite som jeg har fått inntrykk av de siste ukene.

Ting ble ikke helt som planlagt, og jeg fikk ikke startet på innflyttingen før 11. april - hele to uker på etterskudd. Likevel klarte jeg med nød og neppe å komme meg inn før påske, takket være fantastisk innsats av flere! La meg bare understreke at det er en utfordring å flytte fra 186 kvm, til 42 kvm, til 73 kvm, til 75 kvm, til 187 kvm - og ned til 75 kvm igjen (mitt liv i Trondheim, kort oppsummert). Det er utrolig hvor mange ting man klarer å akkumulere over tid, og det er sørgelig å innse at man plutselig ikke lenger har plass til halvparten av det man har i sitt eie.

Uansett, det går kanskje ikke kjempefort, men det går veldig bra - og jeg trives veldig godt på Ranheim. Selvfølgelig er det ting som kunne vært bedre både her og der, men det er vel ikke annet å vente når man har kjøpt noe helt nytt. Heldigvis blir ting tatt raskt tak i, og det tar ikke lange tiden før det som var feil har blitt ordnet. Hundene trives, jeg har det bra, og det nye kapittelet mitt blir nå skrevet i regnbuefarger.

Om to ukers tid skal jeg dessuten se Metallica på Valle Hovin!

Posted by Shamini on May 15, 2014 – 1:29 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. FIRST! (Må bare se om dette irriterer deg like mye som RE:SV kommentarer Wink

  Så fint at du begynner komme deg i orden, det er ikke noe morsom tid når man har en ny flott plass å bo på, men den er okkupert av esker og flyttelast.

  • Når jeg skjønte hva du mente med “FIRST!”, så kjente jeg at jeg ble litt provosert.. haha, neida, du hadde ikke klart å irritere meg om du hadde prøvd. Wink

   Nei, jeg er så utrolig lei av alt rotet! Det positive med det hele er jo at jeg har kjekke arbeidskarer innom hele tiden, og det er jo slett ikke feil på noe vis. Uansett ser jeg endelig lyset i tunnelen, og det er ikke mange esker igjen som må pakkes ut/sorteres/kastes! Grin

 2. Godt å høre at du har kommet deg inn i ny leilighet Smile

  Det tar alltid litt tid å komme i orden etter flytting og det å flytte når man får vesentlig mindre plass vet jeg er utfordrende (flyttet fra 100 til 48 kvm da jeg flyttet nordfra og ned til Oslo).

  Ha en fin 17. mai Smile

  PS ! “Coca Cola Light Break Moments” skal man ikke kimse av Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.