dysfunksjonell.no
5Mar/140

Skuespiller for en dag!

For øyeblikket er jeg alvorlig høy på livet. Jeg kan ikke sette fingeren på hva det er, men jeg har det utrolig bra - og jeg gleder meg enormt mye til å flytte, og å begynne på det nye livet mitt.. om bare 22 og en halv dag!

Søndagen som var var kanskje en av de mest begivenhetsrike dagene i livet mitt hittil. Jeg var nemlig med på innspillingen av en dokumentarfilm, som delvis handler om meg - og turen vi hadde til Paris i 2011. Jeg skal ikke fortelle så veldig mye om selve filmingen, jeg kan heller linke til filmen om den dukker opp på nett etterhvert, men jeg hadde en helt fantastisk dag! Ikke bare har jeg truffet herlige mennesker, jeg har også fått nye venner og styrket troen på menneskeheten ytterligere litt til.

På mandag fikk jeg besøk av Mari og Tomas som skulle intervjue meg, og etter masse rigging, latter, prating og litt ..grining, var intervjuet unnagjort og min del av jobben var over. Jeg kan ikke fortelle hvor mye jeg har kost meg, for jeg vet ikke hvordan, alt jeg kan si er at jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake og gjøre det igjen.

Tusen takk, Mari og Tomas - for at jeg fikk æren av å være med på prosjektet deres, og ikke minst for at jeg fikk bli en del av gjengen. Dere er noen utrolige mennesker, og jeg er takknemlig for at jeg fikk dele to dager med dere.

Posted by Shamini on March 5, 2014 – 3:21 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Herlig å lese at du har det veldig bra om dagen!
    Spennende med film, gleder meg til å se hvis den legges på nettSmile

    22 dager går fort! Lykke til med flytting og ny start!

    • Tusen takk for kjempekoselig kommentar, Linda! Jeg har egentlig ikke tenkt å se filmen selv, jeg er redd det blir fryktelig flaut, men jeg lover å legge den ut her når den dukker opp. Smile Hurra for ny start, og at tiden går fort de neste tre ukene!


Leave a comment

No trackbacks yet.