dysfunksjonell.no
28Feb/140

Sagaen om Pelle Trygdebil fortsetter..

Husker du historien om Pelle Trygdebil? Historien jeg fortalte i desember for to år siden? Søknadsprosessen har vært uendelig lang, og temmelig håpløs - men forleden kom det et brev fra NAV Hjelpemiddelsentral, og konvolutten var relativt tjukk. Tjukk pleier å bety positive nyheter, det skal ikke mange ordene til for å meddele et avslag, men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke turte håpe på positivt nytt. Ikke etter tre avslag. Jeg åpnet konvolutten, og skjønte i det jeg hadde lest de tre første setningene at det faktisk var et tilsagn. Jeg hadde omsider fått tilsagn på Pelle Trygdebil! 26. februar går dermed ned i min historie som en aldri så liten merkedag, og en to år lang kamp for å få noe jeg har krav på går mot slutten.

Jeg begynte denne prosessen i februar 2012. Nå er vi i slutten av februar 2014, og vi kan vel trygt si at.. ting tar tid. Forhåpentligvis slipper jeg vente i veldig mange måneder før bilen min er her, men man vet aldri hvor lang tid ting som dette vil ta. Jeg velger likevel å se det positive i det, og å være lykkelig for at 2014 likevel ser ut til å bli et av de virkelig gode årene.

For noen dager siden fikk jeg dato for overtakelse av leiligheten min, og den 27. mars - om akkurat en måned - får jeg endelig nøklene om alt går etter planen. Jeg har fått bekreftet at den ene HC-parkeringsplassen i garasjen er tildelt min leilighet, som var en deilig lettelse. På onsdag hadde vi vår andre visning, og denne gangen fikk huset i skogen nye eiere etter en noe slapp budrunde. Jeg skulle ønske vi hadde fått litt mer for huset, men med dette avsluttes omsider kapittelet. På toppen av det hele har en kamerat virkelig gjenopprettet troen min på menneskeheten ved å gjøre noe for meg som jeg ikke hadde trodd var mulig, ..og med det livet smiler til meg igjen.

Posted by Shamini on February 28, 2014 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.